Agent krijgt lekke band door lachgaspatroon

8aug - door Flappie - 1 - Over Algemeen Drugs misdrijven

Verschrikkelijk, maar zeer belangrijk nieuws vanuit het politiekamp. Michael, agent in Utrecht Zuid kreeg een lekke band met zijn dienstvoertuig. Gelukkig heeft Michael dit vreselijke voorval overleefd en heeft hij uitgebreid de tijd gehad om zijn verhaal op Instagram te delen en om foto’s te maken van het voorval.

Agent Michael heeft gisteren een lekke band opgelopen toen hij over een slagroompatroon reed. De agent reed met zijn dienstwagen door de Utrechtse wijk Lombok toen het misging.

Dit lezen we op Instagram: “Daar sta je dan met een lekke band langs de weg. En dat omdat iemand zijn troep op straat moet gooien….. Vriendelijke vrienden als jullie lachgas gebruiken is dat niet goed voor je. Maar als je het dan toch graag wilt gebruiken gooi dan minimaal niet elke keer die troep op straat. Nu sta ik met een lekke band langs de weg en kan daardoor geen mensen helpen die mijn hulp nodig hebben.”

Michael vervolgt met een oproep:

“Zie jij iemand die lachgas patronen op straat dumpt noteer dan hun: signalement, kenteken, enz, en bel ons op zodat we deze persoon kunnen voorzien van een geeltje!

Ik denk dat ik wel voor alle collega’s in het land kan zeggen dat we er klaar mee zijn over die troep aan te treffen!”

De hype tegen de slagroompatronen gaat hiermee vrolijk verder. Michael doet immers nooit een oproep aan alle timmermannen of ze beter op hun spijkers willen letten, of op mensen die glas weggooien op straat.

Natuurlijk moet je slagroompatronen niet achterlaten na gebruik maar gewoon je zooi opruimen, het is een kleine moeite. Maar laat de politie zich nu vooral met hun taken bezig houden en niet met het opvoeden van ballon gebruikende tieners…

lekke band
Ⓒ INSTAGRAM.COM/MICHAEL_POLITIE

Een gedachte over “Agent krijgt lekke band door lachgaspatroon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *