Drie aanhoudingen inzake wietkwekerij

23jul - door Flappie - 0 - Over Algemeen Wietkweek

Tilburg – De politie trof dinsdag 17 juli een wietkwekerij aan in een woning op het Julianapark in Tilburg. De bewoonster en twee mannen (18 en 57 jaar) uit België zijn aangehouden.

De agenten bezochten die dag rond 10.30 uur de woning, nadat een fraude-inspecteur van een energieleverancier uitzonderlijk energieverbruik had waargenomen. De politie hield hierbij rekening met een mogelijke wietkwekerij. Toen de agenten in de woning onderzoek deden, troffen zij op zolder een kwekerij aan met 190 oogstrijpe planten. De kwekerij is direct geruimd en vernietigd..

Aanhoudingen

In de woning zijn de bewoonster en de 18-jarige man uit België aangehouden. Uit de tuin van de woning liep tijdens de aanwezigheid van de politie een man weg. De man werd naar zijn legitimatiebewijs gevraagd. Nadat hij dit niet kon tonen, werd er een fouillering uitgevoerd. Tijdens de fouillering stuitte de politie op een aanzienlijk geldbedrag. Het geld is in beslag genomen en de 57-jarige man is aangehouden. Allen zitten momenteel nog vast voor verder onderzoek.

Bron: politie.nl

Geld aangetroffen in Tilburg
foto: politie.nl
Summary
Article Name
Aanhoudingen inzake wietkwekerij Tilburg
Description
De politie trof dinsdag 17 juli een wietkwekerij aan in een woning op het Julianapark in Tilburg. De bewoonster en twee mannen (18 en 57 jaar) uit België zijn aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *