Super Pep Poeder

Honderd procent legale pep

Geplaatst door

Super Pep poeder

Super Pep poeder is een zeer krachtig pep middel dat je in zeer korte tijd een enorme energie boost geeft en bovendien helpt met een betere concentratie.

Energie boost van Super Pep

Super Pep neem je in per 100 mg. Dit doe je door het te mengen in water of in vruchtensap. De smaak is bitter, dus even doorbijten. Je kunt maximaal drie keer per dag een dosis Super Pep nemen.

Hoe is Super Pep samengesteld

De werkzame stof in Super Pep is Theobrimine. Theobromine is een dochter van caffeïne. De stof wordt gewonnen door een isolatie uit de zaden van de cacaoboon.

Theobromine werkt op hoe iemand zich voelt. Ook in de farmaceutische industrie wordt theobromine toegepast in geneesmiddelen waarin een vaatverwijdering het doel is omdat het middel direct inwerkt op spieren en dan met name de hartspier.

Super Pep werkt beter dan codeïne

Wetenschappers hebben ontdekt dat theobromine een groter effect tegen hoest heeft dan het bekende codeïne omdat het de activiteit van de nervus vagus onderdrukt. De nervus vagus is de hersenzenuw die er voor zorgt dat je gaat hoesten.

Waarschuwing Super Pep

Theobromine is een primair alkaloïde, dat voorkomt in cacao en dus indirect in chocolade. De hoeveelheid theobromine in chocolade is ook bij grote chocolaconsumptie veilig voor de mens, maar kan dodelijk zijn voor dieren zoals honden en katten. De hoeveelheid theobromine in een purechocoladereep van 200 gram is voldoende om een volwassen hond van 20 Kg te doden.

Gebruik Super Pep niet als je allergisch bent voor chocolade of voor alkaloïden!

Super Pep is een voedingssupplement en een voedingssupplement kan nooit een goede en gebalanceerde maaltijd vervangen. Bewaar Super Pep koel en droog en hou het buiten het bereik van kinderen. Werkzame stof: Theobromine.

Inhoud verpakking Super Pep

Super Pep wordt geleverd in een verpakking van 10 gram, in totaal dus 100 dosis van 100 mg.

Super Pep bestellen kan bij Wapwinkel. Tijdelijk ter kennismaking heb je 10 gram voor € 14,95 en daar kan geen dealer tegenop.

Super Pep Poeder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *