Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Oldtimers, drugs en wapens aangetroffen

mei 11, 2018

Tijdens integrale controles door medewerkers van de gemeente Dongen, Gilze en Rijen, Enexis, belastingdienst en politieteam Langstraat zijn gisteren resultaten behaald.

Zo werd in Dongen een hennepkwekerij ontmanteld en voertuigen in beslag genomen. In een woning in Gilze lag een vuurwapen en een grote som contant geld.

Aan de Klein Dongenseweg is een hennepkwekerij met 180 planten ontdekt en ontmanteld. Er waren aanwijzingen dat er al eerder was geoogst en daarom zijn er direct drie voertuigen waaronder twee bijzondere oldtimers in beslag genomen. De bewoners  zijn nog niet aangehouden, maar worden wel als verdachten aangemerkt.  Op andere locaties hebben we interessante informatie, waaronder financiële gegevens, verzameld waar de politie verder onderzoek mee kan doen. Een buitenlandse vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats kreeg een bekeuring omdat zij niet mee wilde werken aan het vaststellen van haar identiteit.

In een woning aan de Lange Wagenstraat in Gilze werden wietgerelateerde goederen aangetroffen. Hierna is  onder leiding van een rechter-commissaris de woning doorzocht. Agenten troffen een vuurwapen aan, 25.000 euro contant geld  en 116 gram hasj en 8 gram wiet aan (wow!). De goederen zijn in beslag genomen. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Bron: politie.nl