Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Seks op geheime onderzee basis

feb 9, 2021

Claire Jenkins is een 29-jarige marineluitenant en zij werd betrapt op het filmen van pornofilms op een geheime onderzeeër basis van de Britse marine.

OnlyFans

Jenkins is naast haar werk bij de marine ook actief op OnlyFans en maakte daarvoor op bestelling van betalende klanten seksvideo’s. Dat deed ze onder de naam Cally Taylor. Ze verkocht de video’s die ze samen met haar vriend en matroos Liam Doddington op de Schotse basis opname.

Thuisbasis

De Faslane Naval Base is thuisbasis voor de Britse nucleaire onderzeeërs. “De commandanten kunnen het niet geloven. Dit kan allerlei beveiligingsrisico’s opleveren”, laat iemand van de marine aan The Sun weten. 

Account

Op het profiel van de geile dame staat: “Ik ben 29 en zit vast in dat 9 tot 5 werkleven, ik hou ervan om stout te zijn en het leven kleur te geven”. Ze vervolgt: “Mijn ondeugende kant kan me soms in de problemen brengen, maar dat gevoel van opwinding dat we hiervan krijgen, maakt me heet.”

Gescreend

Voordat Jenkins haar functie kreeg, is conform het protocol uitgebreid gescreend. Ze had er dan ook geen probleem mee om haar nieuwe activiteiten op te biechten bij haar bazen. “Ze is open en eerlijk geweest tegenover haar bazen dat dit is wat ze in haar vrije tijd doet”, vertelt de bron. “De grote beveiligingsvraag is vooral: Hou je iets voor ons achter? Omdat je dan kwetsbaar bent voor chantage.”

Marinepersoneel wordt tijdens de sollicitatieprocedure uitvoerig gescreend

Onderzoek gaande

De Britse marine wil niet ingaan op de zaak. “Er is een onderzoek gaande en het zou ongepast zijn om daar verder commentaar op te geven”, zo luidt de officiële verklaring. Toch volgt er een kleine waarschuwing. “Als het personeel niet handelt in overeenstemming met onze waarden en normen, zullen we niet aarzelen om passende maatregelen te nemen.”

Ze lustte er wel pap van bij de marine

We hebben nog gezocht naar materiaal van mevrouw maar helaas niets kunnen vinden.