Gratis verstuurd

Vanaf 80 euro betaal je bij Wapwinkel geen verzendkosten!

Mijn winkelmandje

0 item€ 0,00

Back to Top

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Winkelreviews

4.6 / 5

Gebaseerd op 184 beoordelingen

 • Thessy: "Producten zijn goed. Snelle levering! Netjes uitleg gekregen op mijn vraag. Wel een beetje vreemd dat je perse 120 letters moet tikken... :)"

  20 feb. 2018
 • D.: "Goede service, overzichtelijke site. Ook de naservice is prima. Als je iets zoekt, weet je waar je moet zoeken. Volgende keer bestel ik weer hier."

  14 feb. 2018
 • Harm: "Opzich de laatste twee leveringen zijn niet gegaan volgens de leveringstermijn die normaal gesproken gaat. . Hiermee bedoel ik: niet de volgende dag bezorgd. Ik heb de laatste bestelling niet binnengekregen voor het ..."

  11 feb. 2018
 • Steven: "Zeer goede service, bestelling vlot verlopen en geleverd zoals beloofd. Discreet in België aangekomen. Zeker voor herhaling vatbaar."

  8 feb. 2018
 • walter: "een goed product mijn vrouw is er zeer tevreden over. de volgende keer als flesje leeg wil ze opnieuw bestellen bij wapainkel."

  5 feb. 2018

Landracer

Landracer CBD Solutions is een bedrijf die het welzijn van de gezondheid als prioriteit ziet. Al onze producten Cannabidiol olie’s worden getest bij een onafhankelijk laboratorium in Spanje dat gebruik maakt van HPLC-UV zodat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen. Wat wij ook heel erg belangrijk vinden zijn natuurlijke producten daarom zijn alle Landracer Cannabidiol (CBD) producten samen gesteld uit Biologische grondstoffen afkomstig van industriële EU hennep. De Landracer producten zijn gebaseerd op overgrootmoeders recept, onze familie is afkomstig van Sardinië. Een eiland van Italië. Al jarenlang wordt dit recept gebruikt in onze familie en de gemeenschap. Wij gebruiken bij de productie daarom ook overgrootmoeders recept in combinatie met nieuwste ontwikkelingen op het gebied van CBD. Wat van generatie op generatie is doorgegeven binnen onze familie.

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren