Gratis verstuurd

Vanaf 80 euro betaal je bij Wapwinkel geen verzendkosten!

Mijn winkelmandje

0 item€ 0,00

Back to Top

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Winkelreviews

4.5 / 5

Gebaseerd op 159 beoordelingen

 • Paul: "Duidelijke en overzichtelijke website, prima service en snelle levering. Gunstige prijzen!! Kortom, prima! Aan te raden!"

  11 dec. 2017
 • Tom: "Bestelling is correct en snel aangekomen, mooi en degelijk verpakt, ik heb helemaal geen problemen ondervonden, een aanrader voor iedereen!"

  11 dec. 2017
 • Cor P.: "Eenvoudig bestelling plaatsen, aangegeven levertijd prima, goede verpakking, keuze groots, ect., fijn om zaken mee te doen."

  7 dec. 2017
 • Kelly: "Zeer goed! Een goed pakket, goed ingepakt, duidelijke uitleg erbij en mooie paddestoelen die nu klaar zijn om geplukt te worden! Ziet er mooie kwaliteit uit. "

  7 dec. 2017
 • M. Smits: "Zoals altijd goede info, snelle en betrouwbare levering. Vraag mij alleen af waarom ik in een review verplicht ben minimaal 120 tekens te gebruiken maar goed, bij deze."

  4 dec. 2017

Landracer

Landracer CBD Solutions is een bedrijf die het welzijn van de gezondheid als prioriteit ziet. Al onze producten Cannabidiol olie’s worden getest bij een onafhankelijk laboratorium in Spanje dat gebruik maakt van HPLC-UV zodat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen. Wat wij ook heel erg belangrijk vinden zijn natuurlijke producten daarom zijn alle Landracer Cannabidiol (CBD) producten samen gesteld uit Biologische grondstoffen afkomstig van industriële EU hennep. De Landracer producten zijn gebaseerd op overgrootmoeders recept, onze familie is afkomstig van Sardinië. Een eiland van Italië. Al jarenlang wordt dit recept gebruikt in onze familie en de gemeenschap. Wij gebruiken bij de productie daarom ook overgrootmoeders recept in combinatie met nieuwste ontwikkelingen op het gebied van CBD. Wat van generatie op generatie is doorgegeven binnen onze familie.

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren