Gratis verstuurd

Vanaf 80 euro betaal je bij Wapwinkel geen verzendkosten!

Mijn winkelmandje

0 item€ 0,00

Back to Top

Blader door
Categorie
 1. Cartridges (20)
 2. Accessoires (5)
 3. Apparatuur (3)
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Winkelreviews

4.6 / 5

Gebaseerd op 183 beoordelingen

 • D.: "Goede service, overzichtelijke site. Ook de naservice is prima. Als je iets zoekt, weet je waar je moet zoeken. Volgende keer bestel ik weer hier."

  14 feb. 2018
 • Harm: "Opzich de laatste twee leveringen zijn niet gegaan volgens de leveringstermijn die normaal gesproken gaat. . Hiermee bedoel ik: niet de volgende dag bezorgd. Ik heb de laatste bestelling niet binnengekregen voor het ..."

  11 feb. 2018
 • Steven: "Zeer goede service, bestelling vlot verlopen en geleverd zoals beloofd. Discreet in België aangekomen. Zeker voor herhaling vatbaar."

  8 feb. 2018
 • walter: "een goed product mijn vrouw is er zeer tevreden over. de volgende keer als flesje leeg wil ze opnieuw bestellen bij wapainkel."

  5 feb. 2018
 • Robert: "Gemakkelijke en overzichtelijke site met relevante producten en scherpe prijzen. Bestelling en betaling zijn genakkelijk en een snelle levering"

  4 feb. 2018

Elektronisch roken

Elektronisch roken

Elektronisch roken

Elektronisch roken: goedkoper, gezonder en makkelijk verkrijgbaar.

Stoppen met roken

Oorspronkelijk werd de elektronische sigaret, zoals dit ingenieuze rookartikel al snel genoemd werd, ontwikkeld in China. Het bleek een schot in de roos: doordat de e-sigaret zoveel lijkt op een echte sigaret, was het de ideale oplossing voor mensen die wilden stoppen met roken. Je kunt de elektronische sigaret immers vullen met capsules mét of zónder nicotine, dus voor het 'afkicken' van je nicotine gewoonte is de elektrische sigaret een ideaal hulpmiddel. Je hebt nog steeds het gevoel dat je 'iets' rookt, hetgene waarmee je rookt lijkt nog altijd op een sigaret, maar je bent wel nicotinevrij aan het roken. Uit een onderzoek aan de Boston University School of Public Health is gebleken dat een e-sigaret erg behulpzaam is bij het stoppen met roken.

E-smoking e-sigaret

Ook voor de mensen die niet willen stoppen met roken, heeft de elektronische sigaret veel voordelen. Allereerst is er natuurlijk de gezondheid: in plaats van dat u de rook van verbrande tabak inhaleert, krijgt u waterdamp binnen met nicotine. Daar komt de e-sigaret immers op neer: een systeem dat zorgt dat de inhoud van een capsule verdampt en geïnhaleerd kan worden. Hierdoor krijgt u geen van de schadelijke stoffen die bij verbranding ontstaan (teer, koolmonoxide) binnen en kunt u door de elektrische sigaret genieten van een pure rookervaring, met of zonder nicotine.

Elektrische sigaret: goedkoper roken

Het inhaleren van de E-sigaret damp gaat ook wat geleidelijker dan bij een gewone sigaret. Dit zorgt voor een rustigere rookervaring. Maar het grootste voordeel zit 'm in de prijs: het lijkt een hele investering op het eerste oog, maar als u zich bedenkt dat één ampul van de e-Smoking e-sigaret ongeveer evenveel 'rook' ervaring oplevert als zestien á achttien sigaretten, dan moet u toch wel héél graag dure sigaretten willen om hiet minstens even te twijfelen... 

Topkwaliteit elektronische sigaretten

 • E-Smoking elektronische sigaretten
 • Werken met vervangbare damp cartridges
 • Goedkoper roken (bespaar tot wel 50%)
 • Nicotinevrij roken óf met nicotine
 • Onschadelijk voor andermans gezondheid
 • CE en ROHS gecertificeerd

Kijk dus snel naar de verschillende e-sigaret producten van E-smoking en kies vandaag nog voor de elektronische sigaret in onze online headshop op Wapwinkel.