Gratis verstuurd

Vanaf 80 euro betaal je bij Wapwinkel geen verzendkosten!

Mijn winkelmandje

0 item€ 0,00

Back to Top

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Winkelreviews

4.6 / 5

Gebaseerd op 183 beoordelingen

 • D.: "Goede service, overzichtelijke site. Ook de naservice is prima. Als je iets zoekt, weet je waar je moet zoeken. Volgende keer bestel ik weer hier."

  14 feb. 2018
 • Harm: "Opzich de laatste twee leveringen zijn niet gegaan volgens de leveringstermijn die normaal gesproken gaat. . Hiermee bedoel ik: niet de volgende dag bezorgd. Ik heb de laatste bestelling niet binnengekregen voor het ..."

  11 feb. 2018
 • Steven: "Zeer goede service, bestelling vlot verlopen en geleverd zoals beloofd. Discreet in België aangekomen. Zeker voor herhaling vatbaar."

  8 feb. 2018
 • walter: "een goed product mijn vrouw is er zeer tevreden over. de volgende keer als flesje leeg wil ze opnieuw bestellen bij wapainkel."

  5 feb. 2018
 • Robert: "Gemakkelijke en overzichtelijke site met relevante producten en scherpe prijzen. Bestelling en betaling zijn genakkelijk en een snelle levering"

  4 feb. 2018

Halal capsules

Halal geproduceerde capsules

حَلاَلْ

Moslims mogen alleen voedsel eten dat halal is. Soera De Koe 172-173 zegt hierover:

Aanhalingsteken openen

O gij die gelooft, eet van de goede dingen, waarmede Wij u hebben voorzien en dank Allah, indien gij Hem alleen aanbidt. Hij heeft u slechts het gestorvene, het bloed, het varkensvlees en datgene, waarover een andere naam, dan die van Allah is uitgeroepen, verboden. Maar hij, die gedwongen is en dit niet wenst en geen overtreder is, op hem rust geen zonde. Want Allah is Vergevensgezind, Genadevol.

نباتي كبسولات شفافة حجم

مصنوعة خصيصا نباتي كبسولات للأشخاص الذين، لأسباب alergische أو معتقداتهم أو كبسولات الجيلاتين قد تكون أو لا تأكل. هذه الكبسولاتكوشير 100 ٪ وحلال. انها مصنوعة من السليلوز النباتية ومتوافقة تماما مع نمط الحياة النباتية.

كما تتوفر إلا كبسولات شفافة. تتوفر في أحجام مختلفة.

 

Vejetaryen kapsül şeffaf 3 boyut

Vejetaryen Kapsül özel nedenlerle alergische veya inançları veya jelatin kapsül veya yemeyin olabilir, insanlar için yapılır. Bu kapsül% 100 koşer ve helaldir. Onlar bitkisel selülozdan yapılmış ve bir vejeteryan yaşam tarzıile mükemmel uyumlu değildir.
Şeffaf kapsül olarak kullanılabilir. Farklı boyutlarda mevcuttur.

כמוסות צמחונית בגודל 3 שקוף

קפסולות צמחוניות מיוצרים במיוחד עבור אנשים שמסיבות alergische או אמונותיהם או כמוסות ג'לטין יכול או לא יכול לאכול.כמוסות אלו כשרים 100% חלאל. הם עשויים תאית ירקות תואמים לחלוטין עם אורח חיים צמחוני.
זמין רק כמו קפסולות שקופות. ניתן להשיג בגדלים שונים.

 

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren