Gratis verstuurd

Vanaf 80 euro betaal je bij Wapwinkel geen verzendkosten!

Mijn winkelmandje

0 item€ 0,00

Back to Top

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Winkelreviews

4.6 / 5

Gebaseerd op 134 beoordelingen

 • Edwin: "De webshop is mooi overzichtelijk en er is een ruime keuze voorhanden. Al een paar keer wat besteld en de levering was altijd binnen 2 dagen. Ook erg fiin dat ivm de discretie er een afhaalpunt kan worden gekozen."

  10 okt. 2017
 • Simon: "Het bevalt mij prima die spermaboost en het werkt ook heel goed en ja je moest natuurlijk het eerst uitproberen en het resultaat is heel duidelijk te zien. Nu ik blijf dit product altijd gebruiken en ik zou het ..."

  8 okt. 2017
 • Daan: "Megahandig dingetje om overal mee naar toe te nemen. Past in broekzak,jas en zelfs je bh. Dus discreet te gebruiken. En niemand merkt er iets van of ziet iets. Dus ook handig voor onderweg"

  5 okt. 2017
 • arie: "Uurtje na inname vallen mn ogen dicht tijdens kijken van tv/film. Precies wat ik nodig heb. Pas de volgende ochtend weer wakker en niet midden in de nacht. Geen na effect sochtends. prima product."

  1 okt. 2017
 • Daan: "Snelle levering. Discreet verpakt. En de Bullet is ideaal voor mee te nemen en te gebruiken. Een aanrader voor iedereen. Ik vind hem persoonlijk heel handig in gebruik. Klein onopvallend en makkelijk in gebruik."

  24 sep. 2017

Halal capsules

Halal geproduceerde capsules

حَلاَلْ

Moslims mogen alleen voedsel eten dat halal is. Soera De Koe 172-173 zegt hierover:

Aanhalingsteken openen

O gij die gelooft, eet van de goede dingen, waarmede Wij u hebben voorzien en dank Allah, indien gij Hem alleen aanbidt. Hij heeft u slechts het gestorvene, het bloed, het varkensvlees en datgene, waarover een andere naam, dan die van Allah is uitgeroepen, verboden. Maar hij, die gedwongen is en dit niet wenst en geen overtreder is, op hem rust geen zonde. Want Allah is Vergevensgezind, Genadevol.

نباتي كبسولات شفافة حجم

مصنوعة خصيصا نباتي كبسولات للأشخاص الذين، لأسباب alergische أو معتقداتهم أو كبسولات الجيلاتين قد تكون أو لا تأكل. هذه الكبسولاتكوشير 100 ٪ وحلال. انها مصنوعة من السليلوز النباتية ومتوافقة تماما مع نمط الحياة النباتية.

كما تتوفر إلا كبسولات شفافة. تتوفر في أحجام مختلفة.

 

Vejetaryen kapsül şeffaf 3 boyut

Vejetaryen Kapsül özel nedenlerle alergische veya inançları veya jelatin kapsül veya yemeyin olabilir, insanlar için yapılır. Bu kapsül% 100 koşer ve helaldir. Onlar bitkisel selülozdan yapılmış ve bir vejeteryan yaşam tarzıile mükemmel uyumlu değildir.
Şeffaf kapsül olarak kullanılabilir. Farklı boyutlarda mevcuttur.

כמוסות צמחונית בגודל 3 שקוף

קפסולות צמחוניות מיוצרים במיוחד עבור אנשים שמסיבות alergische או אמונותיהם או כמוסות ג'לטין יכול או לא יכול לאכול.כמוסות אלו כשרים 100% חלאל. הם עשויים תאית ירקות תואמים לחלוטין עם אורח חיים צמחוני.
זמין רק כמו קפסולות שקופות. ניתן להשיג בגדלים שונים.

 

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren