Wapwinkel, jouw wapshop

Mijn wapmandje 0 items: € 0,00

Jouw privacy bij Wapwinkel

Wapwinkel respecteert uiteraard de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Wapwinkel zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling.

Wapwinkel en de Wet bescherming persoonsgegevens 
Wapwinkel verwerkt persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. De verwerking van de persoonsgegevens is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens dan wel vrijgesteld van aanmelding op grond van het op de Wet bescherming persoonsgegevens gebaseerde Vrijstellingenbesluit. De opgeslagen gegevens kunnen op verzoek van de eigenaar altijd ter inzage worden getoond.

Wapwinkel gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: 
Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden. 
Om het winkelen bij Wapwinkel zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw automatische toestemming je persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot je bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en je producten aanbevelen die je mogelijk interessant vindt. 
Als je bij Wapwinkel een account aanmaakt bewaren wij je gegevens op een optmaal beveiligde server. In je Wapwinkel account slaan we informatie op zoals je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat je deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Wapwinkel verkoopt je gegevens niet 
Wapwinkel zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling, zoals vervoerders. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Cookies 
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op je eigen computer. Wapwinkel gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Het gebruik van cookies is bij Wapwinkel verplicht, omdat zonder cookies de site niet naar behoren functioneert.

Verwijdering
Je kunt bij ons altijd schriftelijk een verzoek indienen tot het verwijderen dan de gegevens die we van jou hebben opgeslagen. Deze verwijdering is geheel gratis. verwijdering uit ons facturatiesysteem is niet mogelijk. De door ons verzamelde gegevens in de fiscale boekhouding worden conform de Nederlandse wet 6 jaar bewaard. Na deze periode worden deze gegevens onherstelbaar vernietigd. 

Contact
Indien je vragen hebt over de Privacy Policy van Wapwinkel, maak dan een support ticket aan.