Gratis verstuurd

Vanaf 80 euro betaal je bij Wapwinkel geen verzendkosten!

Mijn winkelmandje

0 item€ 0,00

Back to Top

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Winkelreviews

4.6 / 5

Gebaseerd op 200 beoordelingen

  • Olga: "Goede wapwinkel. Snelle levering. Heb alleen hier capsules besteld en die waren prima. Verder weet ik hier niet zoveel over te zeggen. "

    13 apr. 2018
  • Chloe: "Snelle service, klantvriendelijk en goed aanbod. Had het de volgende dag al binnen in een cd-doosje. Perfect als je niet wilt dat anderen er van af weten"

    12 apr. 2018
  • Arja: "Super snelle verzending en alles heel goed verpakt. Vriendelijk mensen bij de klantenservice. De website is overzichtelijk en het assortiment is zeer ruim. "

    4 apr. 2018
  • Ben: "Wat mij betreft een van de meest betrouwbare shops. Op voorraad bij hen betekent effectief ook op voorraad. Altijd tijdig geleverd, prima verpakt. Goed kwaliteit van producten en als toetje een geweldige ..."

    26 mrt. 2018
  • K: "Goede winkel alleen vind ik het altijd jammer dat zodra je diverse producten verzameld hebt en dan naar je winkelmand gaat, dat er dan nog eens btw hier en daar bij komt. *support: beste K, wat je zegt is niet ..."

    24 mrt. 2018

Klant winkelbeoordelingen

Olga

Date: 13 april 2018
  • Wapwinkel beoordeling
  • Goede wapwinkel.
    Snelle levering.

    Heb alleen hier capsules besteld en die waren prima.

    Verder weet ik hier niet zoveel over te zeggen.

Chloe

Date: 12 april 2018
  • Wapwinkel beoordeling
  • Snelle service, klantvriendelijk en goed aanbod.
    Had het de volgende dag al binnen in een cd-doosje.
    Perfect als je niet wilt dat anderen er van af weten

Arja

Date: 4 april 2018
  • Wapwinkel beoordeling
  • Super snelle verzending en alles heel goed verpakt. Vriendelijk mensen bij de klantenservice.
    De website is overzichtelijk en het assortiment is zeer ruim.

Ben

Date: 26 maart 2018
  • Wapwinkel beoordeling
  • Wat mij betreft een van de meest betrouwbare shops. Op voorraad bij hen betekent effectief ook op voorraad. Altijd tijdig geleverd, prima verpakt. Goed kwaliteit van producten en als toetje een geweldige klantendienst. Vragen worden snel en correct beantwoord.

K

Date: 24 maart 2018
  • Wapwinkel beoordeling
  • Goede winkel alleen vind ik het altijd jammer dat zodra je diverse producten verzameld hebt en dan naar je winkelmand gaat, dat er dan nog eens btw hier en daar bij komt.
    *support: beste K, wat je zegt is niet waar. Alle prijzen bij onze producten zijn INCLUSIEF b.t.w.. Deze b.t.w. staat wel apart aangegeven op je factuur, misschien bedoel je dat.

H.M.

Date: 23 maart 2018
  • Wapwinkel beoordeling
  • WAPWINKEL doet wat ze belooft.
    Al meerdere malen bestellingen gedaan en altijd perfecte service.
    Kan het een ieder aanraden!

Andrea

Date: 22 maart 2018
  • Wapwinkel beoordeling
  • Goede bezorging. Ik zou graag wat meer informatie bij de pakketten willen hebben over de soort paddo zelf. Nu moet ik die apart opzoeken. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor de wiet grow emmers.

Inge

Date: 20 maart 2018
  • Wapwinkel beoordeling
  • ruime keuze, snelle discrete verzending. klantenservice niet altijd even vriendelijk naar mijn ervaring. verder prima winkel

    *support: we horen graag wie er niet vriendelijk is. Die gaan we ontslaan!

Frenz

Date: 18 maart 2018
  • Wapwinkel beoordeling
  • Snelle levering, goede prijs.
    Verschillende betaalmogelijkheden.
    Het werd discreet verpakt.
    Alleen jammer dat er geen gratis verzending is.

K

Date: 15 maart 2018
  • Wapwinkel beoordeling
  • Super snelle levering!
    Prijs is spot goedkoop.
    Al met al dus een fijne ervaring.
    Ik zou zo weer iets bij Wapwinkel bestellen.

Artikelen 1 tot 10 van 200 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 20