Gratis verstuurd

Vanaf 80 euro betaal je bij Wapwinkel geen verzendkosten!

Mijn winkelmandje

0 item€ 0,00

Back to Top

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Winkelreviews

4.5 / 5

Gebaseerd op 159 beoordelingen

  • Paul: "Duidelijke en overzichtelijke website, prima service en snelle levering. Gunstige prijzen!! Kortom, prima! Aan te raden!"

    11 dec. 2017
  • Tom: "Bestelling is correct en snel aangekomen, mooi en degelijk verpakt, ik heb helemaal geen problemen ondervonden, een aanrader voor iedereen!"

    11 dec. 2017
  • Cor P.: "Eenvoudig bestelling plaatsen, aangegeven levertijd prima, goede verpakking, keuze groots, ect., fijn om zaken mee te doen."

    7 dec. 2017
  • Kelly: "Zeer goed! Een goed pakket, goed ingepakt, duidelijke uitleg erbij en mooie paddestoelen die nu klaar zijn om geplukt te worden! Ziet er mooie kwaliteit uit. "

    7 dec. 2017
  • M. Smits: "Zoals altijd goede info, snelle en betrouwbare levering. Vraag mij alleen af waarom ik in een review verplicht ben minimaal 120 tekens te gebruiken maar goed, bij deze."

    4 dec. 2017

Klant winkelbeoordelingen

Paul

Date: 11 december 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • Duidelijke en overzichtelijke website, prima service en snelle levering. Gunstige prijzen!! Kortom, prima! Aan te raden!

Tom

Date: 11 december 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • Bestelling is correct en snel aangekomen, mooi en degelijk verpakt, ik heb helemaal geen problemen ondervonden, een aanrader voor iedereen!

Cor P.

Date: 7 december 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • Eenvoudig bestelling plaatsen, aangegeven levertijd prima, goede verpakking, keuze groots, ect., fijn om zaken mee te doen.

Kelly

Date: 7 december 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • Zeer goed! Een goed pakket, goed ingepakt, duidelijke uitleg erbij en mooie paddestoelen die nu klaar zijn om geplukt te worden! Ziet er mooie kwaliteit uit.

M. Smits

Date: 4 december 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • Zoals altijd goede info, snelle en betrouwbare levering.
    Vraag mij alleen af waarom ik in een review verplicht ben minimaal 120 tekens te gebruiken maar goed, bij deze.

M. Smits

Date: 4 december 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • Heel goede shop. Toch slechts drie sterren omdat je verplicht minimaal 120 tekens moet schrijven. Vandaar deze non-info, zo dat was de laatste.
    Support: dat doen we om te voorkomen dat klanten alleen maar " goede winkel, prima service" plaatsen. Maar ook deze kritiek nemen we serieus mee! Bedankt voor je review en het compliment.

walter

Date: 4 december 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • snelle afhandeling geen problemen deze webwinkel is zeker aan te raden als u naar een product als deze zoekt is zeker de goedkoopste die ik kan vinden

Irene

Date: 3 december 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • Bestelling klopt altijd en de bestelling komt altijd snel. Ik ben zeer tevreden over de wapwinkel en de producten.

    Met vriendelijke groet

Guy

Date: 28 november 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • Duidelijke, overzichtelijke website, niet moeilijk om te vinden wat je zoekt. Uitgebreid gamma en prima uitleg aangaande de producten.

Eric

Date: 28 november 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • Site is prima toegankelijk en overzichtelijk. capsules had ik snel nodig en werden ook snel en conform afspraak geleverd.

Artikelen 1 tot 10 van 159 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 16