Gratis verstuurd

Vanaf 80 euro betaal je bij Wapwinkel geen verzendkosten!

Mijn winkelmandje

0 item€ 0,00

Back to Top

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Winkelreviews

4.6 / 5

Gebaseerd op 134 beoordelingen

  • Edwin: "De webshop is mooi overzichtelijk en er is een ruime keuze voorhanden. Al een paar keer wat besteld en de levering was altijd binnen 2 dagen. Ook erg fiin dat ivm de discretie er een afhaalpunt kan worden gekozen."

    10 okt. 2017
  • Simon: "Het bevalt mij prima die spermaboost en het werkt ook heel goed en ja je moest natuurlijk het eerst uitproberen en het resultaat is heel duidelijk te zien. Nu ik blijf dit product altijd gebruiken en ik zou het ..."

    8 okt. 2017
  • Daan: "Megahandig dingetje om overal mee naar toe te nemen. Past in broekzak,jas en zelfs je bh. Dus discreet te gebruiken. En niemand merkt er iets van of ziet iets. Dus ook handig voor onderweg"

    5 okt. 2017
  • arie: "Uurtje na inname vallen mn ogen dicht tijdens kijken van tv/film. Precies wat ik nodig heb. Pas de volgende ochtend weer wakker en niet midden in de nacht. Geen na effect sochtends. prima product."

    1 okt. 2017
  • Daan: "Snelle levering. Discreet verpakt. En de Bullet is ideaal voor mee te nemen en te gebruiken. Een aanrader voor iedereen. Ik vind hem persoonlijk heel handig in gebruik. Klein onopvallend en makkelijk in gebruik."

    24 sep. 2017

Klant winkelbeoordelingen

Edwin

Date: 10 oktober 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • De webshop is mooi overzichtelijk en er is een ruime keuze voorhanden. Al een paar keer wat besteld en de levering was altijd binnen 2 dagen. Ook erg fiin dat ivm de discretie er een afhaalpunt kan worden gekozen.

Simon

Date: 8 oktober 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • Het bevalt mij prima die spermaboost en het werkt ook heel goed en ja je moest natuurlijk het eerst uitproberen en het resultaat is heel duidelijk te zien.
    Nu ik blijf dit product altijd gebruiken en ik zou het iedereen willen aanbevelen om dit te nemen.

Daan

Date: 5 oktober 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • Megahandig dingetje om overal mee naar toe te nemen. Past in broekzak,jas en zelfs je bh. Dus discreet te gebruiken. En niemand merkt er iets van of ziet iets. Dus ook handig voor onderweg

arie

Date: 1 oktober 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • Uurtje na inname vallen mn ogen dicht tijdens kijken van tv/film. Precies wat ik nodig heb. Pas de volgende ochtend weer wakker en niet midden in de nacht. Geen na effect sochtends. prima product.

Daan

Date: 24 september 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • Snelle levering. Discreet verpakt. En de Bullet is ideaal voor mee te nemen en te gebruiken. Een aanrader voor iedereen. Ik vind hem persoonlijk heel handig in gebruik. Klein onopvallend en makkelijk in gebruik.

Telly

Date: 22 september 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • een hele fijne winkel om spulletjes te kopen. Tot nu toe ook zeer te vreden over de snelle levering en altijd in discreet verpakt. Wat ook gezegd mag worden is dat als er iets mis gaat ze er ook alles aan doen om je ze goed mogelijk te helpen. SUPER

Daphne

Date: 18 september 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • Wapwinkel.com is een overzichtelijke site, de produkten werden snel en discreet discreet verpakt geleverd. Maar waarom moet ik hier een heel verhaal schrijven als ik verder niets meer te vertellen heb...

Arnold

Date: 18 september 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • Spray natuurlijk niet voor niets aangeschaft :)

    Sowieso is de spray ongelooflijk smerig, maaaar, we gaan tenslotte voor de werking, na sprayen voel je en proef je dat er een laagje achterblijft in je mond (sowieso 45 minuten tot een uur)

    Daarna verdwijnt de smaak en hoogstwaarschijnlijk de werking, een prima oplossing zou ik zo denken!!

Jopolleke

Date: 15 september 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • Binnen de 2 dagen thuis geleverd in een neutrale verpakking.
    Super webwinkel, ik ga zeker nog bestellen.
    Buisjes zijn van zeer goede kwaliteit, sluiten goed af en lekken niet.
    Echt een aanrader.

Ad

Date: 15 september 2017
  • Wapwinkel beoordeling
  • Uitstekend product, mooi klein en compact. Bovendien heb je met de bullet altijd de juiste dosering, ook op momenten als je alles niet meer zo zuiver ziet; juist dan vind ik dit erg belangrijk.

    Een echte aanrader.

Artikelen 1 tot 10 van 134 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 14