Gratis verstuurd

Vanaf 80 euro betaal je bij Wapwinkel geen verzendkosten!

Mijn winkelmandje

0 item€ 0,00

Bel en spreek je voice in

Bel en spreek je voice in

0840030901

Back to Top

Winkelen op
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Laatst beoordeeld

Lege capsules

Lege capsules om je eigen stoffen in te stoppen, al dan niet met behulp van een handige capsulemachine, ook bij ons verkrijgbaar.
Capsules zijn bij ons in twee soorten verkrijgbaar: gelatine (gemaakt van dierlijke vetten) of vegetarisch (gemaakt van plantaardige cellulose). Beide zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zowel gekleurd als transparant. Wil je weten hoeveel er in een bepaalde capsule kan, of welke je precies nodig hebt?
Maak dan gratis gebruik van de handige Wapwinkel capsule hulp. Hier zie je in 1 oogopslag welke capsule jij nodig hebt.

ALLE door ons geleverde capsules worden onder streng toezicht van de daartoe bevoegde Europese instanties geproduceerd en worden op verzoek geleverd met een CEE certificaat, waarbij een duidelijke samenstelling, eventueel gebruikte kleurstoffen, houdbaarheidsdatum en productiedatum wordt vermeld. Onze capsules zijn dus NOOIT afkomstig uit China, waarbij (uiteraard) geen certificaten worden geleverd!

Wapwinkel is onmiskenbaar de grootste leverancier van lege capsules in Nederland en België aan particulieren en bedrijven. Iedere maat capsule is door ons leverbaar, ook al zitten ze niet standaard in ons programma. Informeer bij onze verkoop naar de meer dan uitstekende prijzen voor lege capsules als jouw maat er niet bij staat.