Wapwinkel, jouw wapshop

Mijn wapmandje 0 items: € 0,00

Vaporizers

Vaporizers, ook wel verdampers genoemd. Een vaporizer (of verdamper) is een apparaat dat gebruikt wordt om de werkzame bestanddelen uit plantmateriaal vrij te maken, doorgaans cannabis, tabak of andere kruiden (phyto-inhalatie).

Verdampen is een alternatief voor roken. Bij het verbranden van het kruid komen veel schadelijke bijproducten vrij, zo niet bij verdampen.

Geen assortiment zo groot als bij Wapwinkel en de meeste vaporizers zijn niet alleen belachelijk laag geprijsd, maar worden vaak ook nog eens gratis naar je opgestuurd. Ook voor onderdelen kan je uiteraard bij ons terecht.

Een vaporizer (of verdamper) is een apparaat dat gebruikt wordt om de werkzame bestanddelen uit plantmateriaal vrij te laten komen, doorgaans cannabis, tabak of andere kruiden. Verdampen is een goed alternatief voor roken.
Er zijn verschillende soorten vaporizers bij Wapwinkel verkrijgbaar momenteel.
Simpele vaporizers hebben een hittebron zoals bijvoorbeeld een aansteker nodig. Ze zijn goedkoop en hebben veel mensen bewust gemaakt van gezonde alternatieven voor roken. 
Precisie vaporizers gebruiken een elektrisch verwarmingselement, met meestal ook een temperatuurregelaar. Kwalitatief hoogwaardige modellen kosten in de regel enkele honderden euro's. Het gebruikersgemak, de duurzaamheid en de effectiviteit van deze apparaten is voor veel gebruikers een belangrijke reden om toch juist voor dergelijke modellen te kiezen.

Een elektronische sigaret is eigenlijk ook een vaporizer.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.