Gratis verstuurd

Vanaf 80 euro betaal je bij Wapwinkel geen verzendkosten!

Mijn winkelmandje

0 item€ 0,00

Back to Top

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Winkelreviews

4.5 / 5

Gebaseerd op 51 beoordelingen

Van Kar: "Goeie levertijd, goeie service, vriendelijk personeel"

31 mrt. 2017

Ralfie: "Zeer tevreden klant. Altijd snel geleverd, nu 4x iets besteld."

31 mrt. 2017

Frenkie: "Zoals beloofd een review over de perfecte service van Wapwinkel. Nadat ik tot 2x toe problemen had met mijn vaporizer (niet jullie schuld), hebben jullie het volledig naar tevredenheid opgelost. En nog bedankt voor ..."

18 mrt. 2017

Wapwinkel België

Belgische smartshopWapwinkel België

Speciaal voor België, Belgische online smartshop en headshop

Wapwinkel heeft speciale aandacht voor Belgische klanten. Eén van de redenen is dat het voor Belgen niet mogelijk is om bij de lokale smartshop of headshop hun producten te kopen. Vroeger zijn er in Brussel en Antwerpen wel headshops of smartshops geweest, maar zover bekend is dat nu niet meer het geval. Wapwinkel verstuurt ieder product uit haar winkel naar België. (* zie: wetgeving in België) Zo heeft iedere Belg met de komst van Wapwinkel in 1998 een eigen online headshop, smartshop, growshop, paddoshop, 

Wap producten versturen naar België

Omdat Wapwinkel een heel groot contract heeft met internationale vervoerders zoals EPS, kunnen wij lage tarieven afdwingen. Hieronder een overzicht van de tarieven zoals die geldig zijn voor verzending van bestellingen vanuit ons magazijn in Nederland naar een willekeurig Belgisch adres:

Gewicht soort zending tarief
< 100 gram brievenbuspost € 2,50
0 - 100 gram pakket € 6,95
101 - 2500 gram pakket € 7,95
2501 - 5000 gram pakket € 8,75
5001 - 10000 gram pakket € 9,95
10001 - 25000 gram pakket € 14,95

* de tarieven zijn onder voorbehoud

Hoe betalen vanuit België

Wapwinkel heeft speciaal voor onze Belgische klanten een bankrekening geopend. Je kunt dus gewoon geld overmaken naar onze zichtrekening, zonder dat je daarvoor BIC of IBAN codes nodig hebt. Als je je bestelling plaatst dan krijg je van ons het Belgische rekeningnummer van De Post.

Wetgeving in België

Wapwinkel is een in Nederland gevestigd en geregistreerd bedrijf. Hoewel ook wij streven naar een uniforme Europese wetgeving, blijkt het in de praktijk helaas dat andere landen dan Nederland er andere regels op nahouden. Omdat onze juristen zich uitsluitend specialiseren op Nederland, is het voor ons niet mogelijk om de steeds wisselende wetten in andere landen te actualiseren binnen ons systeem. We adviseren je dan ook om jezelf te informeren bij je lokale overheid als je twijfelt aan de legaliteit van een bepaald product. Je bent namelijk zelf in overtreding als je een illegaal product ontvangt. De afzender, Wapwinkel in dit geval, is nooit aansprakelijk voor niet aangekomen pakjes want de door ons verstuurde goederen zijn in Nederland altijd voor de volle 100% legaal.

Contactpersoon België

Speciaal voor onze Belgische klant hebben wij een eigen contactpersoon. Als er vragen zijn, dan kan je middels het indienen van een ticket contact met de contactpersoon België opnemen.

Smartshop België

LiveZilla Live Chat Software