Gratis verstuurd

Vanaf 80 euro betaal je bij Wapwinkel geen verzendkosten!

Mijn winkelmandje

0 item€ 0,00

Back to Top

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Winkelreviews

4.5 / 5

Gebaseerd op 96 beoordelingen

  • Pelle: "Prima winkel. tot nu toe altijd snel binnen gehad wat ik heb besteld, mij maakt het persoonlijk niet zoveel uit, maar de pakketjes zijn tot nu toe ook volledig onherkenbaar waar ze vandaan komen"

    18 jul. 2017
  • Henk de Groot: "Zeer tevreden over deze winkel. Altijd netjes en snel geleverd.Bestel regelmatig en nog nooit problemen gehad."

    18 jul. 2017
  • Telly: "Regelmatig bestellen we wat spulletjes bij jullie. Lekker makkelijk en snel geleverd, TOP"

    13 jul. 2017
  • Jordan : "Zeer snelle service voor een goede prijs en een zeer uitgebreid assortiment "

    11 jul. 2017
  • van den Berg: "Het begint wel te werken, en hopelijk dat het straks nog meer wordt.en het is ook een geslaagd iets"

    10 jul. 2017

Wapwinkel beoordelingen

Tevreden klanten is het handelsmerk van Wapwinkel. En gelukkig denken onze klanten daar ook zo over. Lees HIER om te zien wat klanten van Wapwinkel vinden.

Reviews

4.5 / 5

Gebaseerd op 96 beoordelingen

  • Pelle: "Prima winkel. tot nu toe altijd snel binnen gehad wat ik heb besteld, mij maakt het persoonlijk niet zoveel uit, maar de pakketjes zijn tot nu toe ook volledig onherkenbaar waar ze vandaan komen"

    18 jul. 2017
  • Henk de Groot: "Zeer tevreden over deze winkel. Altijd netjes en snel geleverd.Bestel regelmatig en nog nooit problemen gehad."

    18 jul. 2017
  • Telly: "Regelmatig bestellen we wat spulletjes bij jullie. Lekker makkelijk en snel geleverd, TOP"

    13 jul. 2017