Wapwinkel, jouw wapshop

Mijn wapmandje 0 items: € 0,00

Wapwinkel productervaringen

Waardering 4.4 van maximaal 5 sterren. Gebaseerd op 292 beoordelingen

echt de moeite door TimeWellWasted op 08/12/2014

deze seals zijn gemaakt van dik, glad kwaliteitspapier. Dankzij de markering vouw je keer op keer perfect. Stijlvolle sealtjes als je hier gevoelig voor bent ;-) , of leuk voor als je een vriend een 'cadeautje' wilt geven. Dacht wel dat de kleur rood zou zijn. Dat is niet zo, alleen het instructieblad is rood, de rest zijn wit.

Geweldig om GHB/GBL af te bouwen door een draak op 06/13/2014

Na erover te hebben gelezen op internet heb ik dit ook gebruikt tijdens het afbouwen van GHB. Het werkt veel beter dan diazepam/valium of andere kalmerende middelen en maakt het mogelijk om thuis je GHB afhankelijkheid af te bouwen. Heb het ongeveer een week gebruikt en had toen geen moeite om met Phenibut te stoppen. Helaas heeft de wapwinkel het al lang niet meer op voorraad maar even zoeken op internet doet wonderen ;)

Top door Colin op 06/08/2014

Stevige en grote ballonnen waar je een dubbele dosis lachgas in kwijt kan. Ballonnen zijn zeer vaak te hergebruiken

Top! door Colin op 06/08/2014

Handig product! Klein, makkelijk mee te nemen en zeer stevig!

Helaas door Colin op 06/08/2014

Mijn eerste kweeksetje was de Ecuadorian, welke ik helaas "rot" binnen heb gekregen. Omdat het mijn eerste kit was dacht ik dat de geur die er van af kwam normaal was. Helaas kwam ik er 2 weken later pas achter dat dat dus niet goed is. *suppertteam* we nemen aan dat je een ticket hebt ingediend en dat dit is opgelost

lekker gevoel door truffelman op 05/31/2014

er gaat een wereld voor jeopen

Werkt echt goed. door Sipco op 05/31/2014

De eerste keer moest mijn lichaam kennelijk wennen,maar vanaf de tweede keer, een super erectie die nog zeer lang aanhoudt ook.Echt een goed product dus een aanrader!

Supergoed door Sipco op 05/31/2014

Mijn vrouw vond het altijd maar bitter en vies,maar nu slikt ze alles zelfs door.Ongelovelijk wat een ervaring!

Heerlijk stoned. door Sipco op 05/31/2014

Deze plant heeft een heldere high, is heerlijk van smaak, en maakt het mogelijk je in sociale kringen normaal te gedragen.Ik durf er de" autodrive" test wel mee te doen.Superplantje!

Goed spul door Snuivert op 05/23/2014

gooood stuffff.....

High Hawaiians door Vinnie op 04/22/2014

Uitdaging voor ervaren trippers: volledige 22gr in 1x naar binnen werken! Heb ondertussen al meer dan 10 keer truffels gedaan, maar deze trip was toch de heftigste

Neemt geen plaats in beslag. door Ruben op 04/12/2014

Ziet er leuk uit.

Ziet er natuurlijk geweldig uit. Lachen als ze je daarmee zien snuiven. Ik houd van gadgets en dit kan dan natuurlijk niet ontbreken. door Ruben op 04/12/2014

leuk item.

Redelijk prijzig, maar ben zeer tevreden. Functioneerd naar behoren had ik veel eerder moeten kopen. door Ruben op 04/12/2014

Toppie, een fijn stukje gereedschap.

Dit is een fijn snuif pijpje, ik gebruik al 27 jaar en ben tevreden over dit item. door Ruben op 04/12/2014

Is ook makkelijk schoon te houden.

fucking gruwlijk lekkere trip door Candy op 02/05/2014

samen met mijn man en een vriend genomen lekker thuis. We zijn wat gewend maar deze zijn fucking goed zeker voor herhaling vatbaar de hele kamer veranderde om je heen heeerlijk. me kleren gaven gewoon licht hahahah

goed door ka op 01/30/2014

goed

Perfect door Tim op 01/27/2014

Elders is alleen de variant met toegevoegd aluminium te vinden, maar aangezien dit wordt gebruikt bij het maken van brezeln is de foodverklaring is erg fijn.

Super service en dito producten door vreemd wezen op 12/03/2013

Dit product is een aanrader! En wat een super service! Altijd vriendelijk en snel geholpen. Het zal niet de laatste bestelling zijn. hoi hoi

Phenibut door Verlsaving pagina op 10/19/2013

Vanaf de pagina verslaving.pagina.nl het volgende relaas van iemand die Phenibut heeft gebruikt: Hallo Sol , even een kort verhaaltje ... ben inmiddels 5 of 6 weken verder en gelukkig nog steeds G vrij ... de maat van mij capsules zijn "0" gebruik wel nog steeds Phenibut en ben een beetje verdiept geraakt in de Nootropics , heb er een aantal geprobeert maar ben een beetje blijven hangen op de Phenibut ... hoewel er aangeraden wordt dit niet langer dan een een week ofzo te gebruiken voel ik mij er lekker bij , de eerste 2 dagen heb ik er echt 20 of meer geslikt maar de bibbers bleven weg echt super , zat wel in een roes beetje vergelijkbaar met G .... neem er nu 4 of 5 over de dag en 3 voor het slapen en kan zeggen dat ik heerlijk wegdroom daar op , ben zo blij niet meer om de 2 uur wakker te worden , soms als ik stiekum een beetje wil spacen neem ik er 4 of 5 , moet wel zeggen dat als ik een dag geen Phenibut neem me zelf wel een beetje onbehagelijk voel maar lang niet zo erg als de afkick van G , ben wel van plan dit ook af te bouwen maar op dit moment vindt ik het het een al hele overwinning dat ik de trek naar een buisje G kwijt ben , ik kan weer normaal functioneren en reageer niet meer agressief en opstandig op alles in mij omgeving , heb inmiddels mijn relatie weer opgepakt en wonderwel kunnen we nu ook weer samen door 1 deur ... voel me blij , hoop echt dat je een poging waagt het is mij echt in een dag of 2 gelukt de drang te onderdrukken , ik heb echt het gevoel dat ik nu meer beleef , neem van mij aan Sol je zal echt blij zijn als je die stap neemt ... je gaat je echt sterk voelen ... heb 5 jaar in een circeltje gezeten zonder een uitgang , maar voel me nu echt verlost ... hoop echt dat je het onderneemt maar na mijn verhaal denk ik wel , hou me op de hoogte ... liefs Rob

Phenibut is een goede hulp door Judith op 10/16/2013

Goed spul, voelde me zeer relaxed toen ik ging minderen met ghb. Betwijfel of ik had kunnen stoppen zonder Phenibut, dit was de vierde stoppoging. Nu 2,5 maand zonder!

Onduidelijk en past niet door Fred op 09/20/2013

Past niet op Ego-serie (incl Ego-C) E-sigaret, blijkbaar alleen op hun eigen merk. Geen handleiding of aanbevelingen bijgeleverd en slechte product-ondersteuning. Alleen kopen als je ook bij deze winkel de startersset koopt, anders kun je ze weggooien.

Aanrader door P. op 09/16/2013

Werkt perfect, niks mis mee. Fris gezicht nu!

betse koop op 't web bij mijn weten ben wel n pcc-freak) door Tom op 09/12/2013

NEUTRALE SMAAK EN ZEER WERKZAAM, neutr aal verpakt, snelle levering. kortom alles tip-top i, orde 93 Tom

jahaa! door Gradus op 09/08/2013

is een mooie bullet, het aluminium freeswerk is perfect gedaan, let wel even op het rubbertje van het kraantje, deze kan beschadigen door het scherpe aluminium randje. voor deze prijs heb je een bullet die een hele lange tijd mee kan, dus ook dat is super, de enige maar is dat hij vrij grote dosissen geeft per keer. ik gebruik hem zelf om kanna extracten mee te snuiven (10x en sterker) maar voor een sterk uc extract zijn de dosissen te groot, en staje helemaal op je kop. dus afhankelijk van de sterkte van je product is het zeker een aanrader!

ag tis tedoen door paradox op 08/23/2013

de buisjes die je er bij hebt altijd makkelijk ;)

Superprijs door Martijn op 07/31/2013

Echt een superprijs voor zoveel capsules. Meteen nog een box besteld. Snel geleverd, thnx

Top! door Kenny op 07/30/2013

Alleen jammer dat je er los een handleiding moet bijbestellen terwijl in de omschrijving en op het plaatje+doosje staat dat er een growguide bij inbegrepen zit. Support: daarom staat het ook duidelijk op de website aangegeven ;-) Bespaart veel papier!

jammer door William op 07/23/2013

Helaas...spul doet niks bij mij. Snuiven; alsof je gedroogde mest naar binnen snuift. Doet niks, smaakt goor en blijft in je neus hangen. de volgende dag snoot ik mn neus en was alles bruin. Je kunt m.i. beter een sterke espresso nemen; heeft beter effect, kost minder en smaakt wèl lekker. Jammerrrrr

Echt raar door Mike op 06/14/2013

Echt raar, maar dit spul werkt gewoon! Je raakt er best stoned van. Het ruikt wel vreemd maar dat zorgt er ook voor dat niemand weet wat je rookt, haha. Ook brand het wat moeilijker dan het normale "materiaal", maar al met al zeer aan te bevelen!

Wapwinkel.nl is beoordeeld 4.4 van 5. Gebaseerd op 292 gebruikersbeoordelingen.