Wapwinkel, jouw wapshop

Mijn wapmandje 0 items: € 0,00

Wapwinkel productervaringen

Waardering 4.4 van maximaal 5 sterren. Gebaseerd op 277 beoordelingen

fucking gruwlijk lekkere trip door Candy op 02/05/2014

samen met mijn man en een vriend genomen lekker thuis. We zijn wat gewend maar deze zijn fucking goed zeker voor herhaling vatbaar de hele kamer veranderde om je heen heeerlijk. me kleren gaven gewoon licht hahahah

goed door ka op 01/30/2014

goed

Perfect door Tim op 01/27/2014

Elders is alleen de variant met toegevoegd aluminium te vinden, maar aangezien dit wordt gebruikt bij het maken van brezeln is de foodverklaring is erg fijn.

Super service en dito producten door vreemd wezen op 12/03/2013

Dit product is een aanrader! En wat een super service! Altijd vriendelijk en snel geholpen. Het zal niet de laatste bestelling zijn. hoi hoi

Phenibut door Verlsaving pagina op 10/19/2013

Vanaf de pagina verslaving.pagina.nl het volgende relaas van iemand die Phenibut heeft gebruikt: Hallo Sol , even een kort verhaaltje ... ben inmiddels 5 of 6 weken verder en gelukkig nog steeds G vrij ... de maat van mij capsules zijn "0" gebruik wel nog steeds Phenibut en ben een beetje verdiept geraakt in de Nootropics , heb er een aantal geprobeert maar ben een beetje blijven hangen op de Phenibut ... hoewel er aangeraden wordt dit niet langer dan een een week ofzo te gebruiken voel ik mij er lekker bij , de eerste 2 dagen heb ik er echt 20 of meer geslikt maar de bibbers bleven weg echt super , zat wel in een roes beetje vergelijkbaar met G .... neem er nu 4 of 5 over de dag en 3 voor het slapen en kan zeggen dat ik heerlijk wegdroom daar op , ben zo blij niet meer om de 2 uur wakker te worden , soms als ik stiekum een beetje wil spacen neem ik er 4 of 5 , moet wel zeggen dat als ik een dag geen Phenibut neem me zelf wel een beetje onbehagelijk voel maar lang niet zo erg als de afkick van G , ben wel van plan dit ook af te bouwen maar op dit moment vindt ik het het een al hele overwinning dat ik de trek naar een buisje G kwijt ben , ik kan weer normaal functioneren en reageer niet meer agressief en opstandig op alles in mij omgeving , heb inmiddels mijn relatie weer opgepakt en wonderwel kunnen we nu ook weer samen door 1 deur ... voel me blij , hoop echt dat je een poging waagt het is mij echt in een dag of 2 gelukt de drang te onderdrukken , ik heb echt het gevoel dat ik nu meer beleef , neem van mij aan Sol je zal echt blij zijn als je die stap neemt ... je gaat je echt sterk voelen ... heb 5 jaar in een circeltje gezeten zonder een uitgang , maar voel me nu echt verlost ... hoop echt dat je het onderneemt maar na mijn verhaal denk ik wel , hou me op de hoogte ... liefs Rob

Phenibut is een goede hulp door Judith op 10/16/2013

Goed spul, voelde me zeer relaxed toen ik ging minderen met ghb. Betwijfel of ik had kunnen stoppen zonder Phenibut, dit was de vierde stoppoging. Nu 2,5 maand zonder!

Onduidelijk en past niet door Fred op 09/20/2013

Past niet op Ego-serie (incl Ego-C) E-sigaret, blijkbaar alleen op hun eigen merk. Geen handleiding of aanbevelingen bijgeleverd en slechte product-ondersteuning. Alleen kopen als je ook bij deze winkel de startersset koopt, anders kun je ze weggooien.

Aanrader door P. op 09/16/2013

Werkt perfect, niks mis mee. Fris gezicht nu!

betse koop op 't web bij mijn weten ben wel n pcc-freak) door Tom op 09/12/2013

NEUTRALE SMAAK EN ZEER WERKZAAM, neutr aal verpakt, snelle levering. kortom alles tip-top i, orde 93 Tom

jahaa! door Gradus op 09/08/2013

is een mooie bullet, het aluminium freeswerk is perfect gedaan, let wel even op het rubbertje van het kraantje, deze kan beschadigen door het scherpe aluminium randje. voor deze prijs heb je een bullet die een hele lange tijd mee kan, dus ook dat is super, de enige maar is dat hij vrij grote dosissen geeft per keer. ik gebruik hem zelf om kanna extracten mee te snuiven (10x en sterker) maar voor een sterk uc extract zijn de dosissen te groot, en staje helemaal op je kop. dus afhankelijk van de sterkte van je product is het zeker een aanrader!

ag tis tedoen door paradox op 08/23/2013

de buisjes die je er bij hebt altijd makkelijk ;)

Superprijs door Martijn op 07/31/2013

Echt een superprijs voor zoveel capsules. Meteen nog een box besteld. Snel geleverd, thnx

Top! door Kenny op 07/30/2013

Alleen jammer dat je er los een handleiding moet bijbestellen terwijl in de omschrijving en op het plaatje+doosje staat dat er een growguide bij inbegrepen zit. Support: daarom staat het ook duidelijk op de website aangegeven ;-) Bespaart veel papier!

jammer door William op 07/23/2013

Helaas...spul doet niks bij mij. Snuiven; alsof je gedroogde mest naar binnen snuift. Doet niks, smaakt goor en blijft in je neus hangen. de volgende dag snoot ik mn neus en was alles bruin. Je kunt m.i. beter een sterke espresso nemen; heeft beter effect, kost minder en smaakt wèl lekker. Jammerrrrr

Echt raar door Mike op 06/14/2013

Echt raar, maar dit spul werkt gewoon! Je raakt er best stoned van. Het ruikt wel vreemd maar dat zorgt er ook voor dat niemand weet wat je rookt, haha. Ook brand het wat moeilijker dan het normale "materiaal", maar al met al zeer aan te bevelen!

redelijk door Martijn op 06/10/2013

Het idee is natuurlijk prachtig, helaas zitten er altijd wel wat grote stukjes in die door je vloei heen prikken en iets waar ik heel veel last van heb is dat de cannabis heel moeilijk aan gaat en daarna nog moeilijker aanblijft. Maar het is het zeker waard om het een keer te proberen je krijgt wel een veel zoetere smaak en het ligt heel zacht op de keel.

Ben benieuwd door Priem op 06/09/2013

Besteld en meteen mee begonnen. De behoefte aan g lijkt zowaar een stuk minder!

Overweldigend nadenkertje door matara op 05/24/2013

Hallo:) ik heb ongeveer een jaar tot anderhalf jaar geleden Salvia gebruikt en raakte in een totaal andere wereld! Ik moet er wel bij zeggen dat ik me niet heel erg had ingelezen en ook nog nooit zoiets had gehad. maar ondanks dat de trip enorm heftig en soms zelfs eng was heb ik er achteraf een geweldige ervaring uit gehaald en ik moet zeggen; ik ben er nog steeds van ondersteboven! te gek spul en ga dit binnen kort weer eens doen!

10 van 10 uitgekomen door Stef P op 05/17/2013

10 besteld en allemaal ontkiemd. 1 dame kwam niet zo lekker mee en leverde slechts 10 gram gedroogd. De rest allemaal tussen de 35 en 40 gram. 800 Watt lampen gebruikt

1x gebruikt door Stef P op 05/17/2013

Nu 1x gebruikt en hij doet precies wat je er van mag verwachten. Goeie actie die gratis bus gas er bij mannen van Wapwinkel

Jullie hebben tenminste door Stef P op 05/17/2013

Jullie zijn de enige shop die altijd echt voorraad heeft. Soms net iets te duur maar dat maakt me niet uit, jillie leveren tenminste!

Goeie cracker door Stef P op 05/17/2013

Goeie cracker! Beter dan de gewone, deze is een stuk sterker en gaat gegarandeerd langer mee, dat merk je meteen

wat een kk chille GHBell door sybren hamstraat op 04/24/2013

Ik heb nog nooit zo'n chille GHBel gezien... Ik ben helemaal uit me GHBel!! Maar ik moest kloppen want me GHBel deed het niet, Het is een wonder dat ik noch kan typen,,,, wauw

vraag door pt2 op 04/24/2013

kun je dit ook in een crack pijpje gooien op base style dit smoken ? Helpdesk: nee, dat kan niet!

Had beter gekund door Actionman op 04/23/2013

Fijn dingetje met 1 groot minpunt: Je moet het patroon echt precies midden op het pinnetje in de cracker zetten en dan heel voorzichtig dichtdraaien zodat hij er niet weer vanaf schuift. Niet echt handig als je al een beetje wappie bent, want je moet het dus de hele tijd met concentratie doen. Conclusie: Makkelijk mee te smokkelen op festivals etc, maar niet gebruiksvriendelijk. Iemand hier een oplossing voor?

mooi compakt maar wel met 1 nadeel door m op 03/25/2013

heb laatst dit weegschaaltje binnen gekregen het is een super mooi en klein aperaatje met een mooi duidelijk af lees baar display en er zit een mooi beschermhoesje bij er zit aleen wel een nadeel aan zoals u hebt kunnen lezen staat er duidelijk dat er 3 x aaa batterijen in gaan wat veel beter had geweest helaas is dit niet waar er gaat namelijk 1 knoopcel batterij in 3V dat vind ik het enige nadeel van het dingetje ik zou hem zeker aan raden

Redelijk door Jeroen op 03/20/2013

Redelijk, het is niet te vergelijken met xtc of zoiets maar dat is te verwachten. Het is eigenlijk net alsof je vijf koppen koffie op hebt maar dan zonder naar de wc te gaan.

Redelijk door Jeroen op 03/20/2013

Redelijk, het is natuurlijk niet te vergelijken met de 'illegale drugs' maar je voelt je wel een beetje helderder en het is eigenlijk alsof je 5 koppen koffie op hebt zonder dat je naar de wc hoeft.

Slagroompatronen Mosa door Bassie op 03/15/2013

Wij gaan maar een ballonnetje proberen dit weekend. Geweldig compleet setje! Ballonnen hebben we al in huis.

Futurola Kadobox door Tiny Joe op 03/15/2013

Een beetje door Wapwinkel bladeren, kom je toch weer leuke kado's tegen. Voor 16.00 besteld en de volgende dag in huis. Bedankt Wapwinkel!

Wapwinkel.nl is beoordeeld 4.4 van 5. Gebaseerd op 277 gebruikersbeoordelingen.