Waardering:
95% of 100

Arizer Air vaporizer

Art.nr.
300-11630
€ 189,00

Arizer Tech is een bedrijf in Canada wat een zeer gerespecteerde naam heeft opgebouwd in de vaporizer scene. Ze zijn het brein achter de zeer bekende en veel verkochte Arizer Solo draagbare vaporizer

GEEN VERZENDKOSTEN voor dit product!

Arizer Air Vaporizer

Arizer Tech is een bedrijf in Canada wat een zeer gerespecteerde naam heeft opgebouwd in de vaporizer scene. Ze zijn het brein achter de zeer bekende en veel verkochte Arizer Solo draagbare vaporizer en de Extreme-Q en V-Tower thuis vaporizers.

De Arizer Air is een nieuwe, verbeterde versie van de Arizer Solo. De Air vaporizer is bijvoorbeeld kleiner dan de voorganger. Dankzij verbeteringen aan het keramische verwarmingssysteem levert de Arizer Air vaporizer op alle vlakken nog betere prestaties.

Klein en licht van gewicht

De Arizer Air is super dun is slechts 12,2 cm lang en 2,9 cm breed. Maar de kleinere vorm betekent niet dat het apparaat minder duurzaam is; de Air wordt beschermd door een stevige buitenlaag en wordt geleverd met een siliconen hoesje om je vaporizer tegen krassen te beschermen.

Perfecte bewaking van de smaak

Vergeet de tijd dat vaporizers een bijsmaak hadden van plastic of metaal. De Arizer Air vaporizer is uitgerust met een keramisch verwarmingselement en hoogwaardige glazen mondstukken, evenals een geavanceerd temperatuurregelsysteem dat tijdens gebruik de verhitting bijstelt. Hierdoor inhaleer je alleen de meest dikke en smaakvolle dampen - de pure essentie van jou kruiden! Bovendien is alles ook nog eens makkelijk schoon te maken.

Overal te gebruiken

Als je batterij is opgeladen ben je gegarandeerd van een uur lang plezier. Bovendien kan de Air net als de nieuwe Arizer Solo modellen gebruikt worden terwijl hij opgeladen wordt en de lithium batterij is nu uitwisselbaar. Dit maakt het mogelijk om snel een lege batterij te vervangen voor een volle (extra batterij apart verkrijgbaar).

Arizer Air temperatuurstanden

De Air is voorgeprogrammeerd met vijf temperatuurstanden, die je met de pijltoetsen kunt selecteren. Het LED-lampje geeft de huidige stand aan. De opwarmtijd is snel: slechts 1-2 minuten.

  • Stand 1 (Blauw) - 180°C
  • Stand 2 (Wit) - 190°C
  • Stand 3 (Groen) - 200°C
  • Stand 4 (Oranje) - 205°C
  • Stand 5 (Rood) - 210°C

Een knipperend licht geeft aan dat de Air aan het opwarmen is. Wacht met inhaleren totdat je een vast licht ziet in jou gekozen stand.

Meer informatie
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking zie omschrijving
levertijd onbekend
Staat in onze vaposhop
Autmatische uitschakeling Ja
Geschikt voor Kruiden
Opwarmtijd 1 - 2 min
Temperatuur regelbaar Ja
Temperatuurbereik tot 210°C
Verwisselbare batterij Nee
Batterijcapaciteit 2500 mAh
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Dit is vast ook iets voor jou!