Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Betaal mogelijkheden

Afrekenen op jouw manier

Bij Wapwinkel kunnen klanten op heel veel verschillende manieren betalen:
NL: Betaling via overschrijving voor de levering (geen extra kosten). Per bankoverschrijving op onze bankrekening in Nederland bij de ABN AMRO in Breda tnv Earthquake, rekeningnummer NL40ABNA0421799587

iDeal, betalen met je eigen bankGiropayMister Cash BankcontactMybankPaysafecardSofortbanking

Rembours. Betaal bij levering 

Wanneer een klant een rembourszending weigert of niet afneemt zonder dat daarover overleg is geweest met Wapwinkel en toestemming tot retourzending is verleend, dan zal Wapwinkel de gemaakte rembours-, verpakkings- en facturatiekosten geheel in rekening brengen en aan de besteller factureren. Als je onder rembours een bestelling plaatst verbind je je automatisch aan deze voorwaarde.Policy kweeksets en zadenWapwinkel hanteert de volgende policy inzake paddokweeksets, cactuskweeksets, truffelkweeksets, cactuszaden, salvia stekken en wietzaden. Neem kennis van deze policy; ga je er niet mee akkoord, koop dan de bovenstaande producten niet bij ons! 

Met crypto currency

Momenteel testen wij met een groot aantal crypto currency zoals Bitocoin of Litecoin. Kies voor betalen met crypto om te zien of jouw altcoin er al tussen staat. Vrijwel iedere maand komen er altcoins bij. Dit zijn de coins die we momenteel accepteren:

Geaccepteerde altcoins

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...