Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Wapwinkel betrouwbaar

Wapwinkel is betrouwbaar

 


De afspraken die we maken met onze klanten die komen we ook na. Dat doen we al meer dan 15 jaar en dat zullen we ook blijven doen. Onze medewerkers zullen je behandelen zoals ze zelf graag behandeld worden. En onze betrouwbaarheid werpt zijn vruchten af, want als je zoekt op termen zoals 'betrouwbaarheid Wapwinkel', of 'klachten Wapwinkel' bij Google, dan zal je versteld staan van de resultaten. Klachten komen, ook niet na meer dan 15 jaar, niet voor over onze winkel en de winkel reviews zijn altijd lovend.

Wapwinkel goedkoop

Wapwinkel is goedkoop

 


Messcherpe aanbiedingen en altijd actuele prijzen. Als de dollar zakt, of als de importeur prijzen verlaagd, dan zakken wij mee zodat jij ervan kunt profiteren. En als we door blijven groeien dan kunnen we ook grotere aantallen inkopen waardoor we betere inkoopprijzen krijgen. En die zijn dan meteen terug te vinden in onze winkelprijzen. We zullen ook proberen om zoveel als mogelijk de verzendkosten te laten vervallen zoals we dat nu al doen met bestellingen vanaf 80 euro en bij een groeiend aantal rubrieken.

Wapwinkel snel

Wapwinkel is snel

 


Nadat je bij ons een order hebt geplaatst, gebeurt er van alles. Schermen knipperen, printers spuwen facturen, pakbonnen en etiketten en de magazijnmedewerkers knakken hun vingers. We gaan meteen voor je aan de slag. En hoewel we voornamelijk versproducten niet altijd dezelfde dag voorhanden hebben, gaat toch 97,9 (cijfers van 2016) procent van alles orders die voor 16:00 werden besteld en voldaan, dezelfde dag nog mee met onze vervoerder.

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...