Heel Brabant zonder wiet

Brabantse blowers zijn radeloos, de coffeeshops in de provincie zullen personeel moeten ontslaan en justitie kan de speciale wietteams wel opdoeken. Vijf, ja je leest het goed, VIJF wietkwekerijen werden er geruimd.

Hennepteam Markiezaten

Fijnaart, Roosendaal – Het Hennepteam van politiedistrict De Markiezaten heeft op woensdag 19 februari 2020, in het kader van de aanpak van de illegale hennepteelt, weer een vijftal hennepkwekerijen geruimd.
Tot zover de hardnekkige tekst “hennep”, terwijl er “wiet” bedoeld wordt. Dus wij veranderen dat gewoon.

Diefstal

Op alle adressen was sprake van diefstal stroom. Alle vijf de woningen zijn daarom van het elektriciteitsnetwerk afgesloten. De netwerkbeheerder heeft aangifte gedaan van de diefstal. Alle verdachten, het gaat in alle gevallen om de bewoners van de betreffende woningen, zullen binnenkort worden verhoord. Bij alle ontmantelde kwekerijen is de apparatuur die te maken heeft met het onderhouden van de kwekerijen in beslag genomen en vernietigd. Uiteraard geldt dat ook voor de aangetroffen planten.

Fijnaart

In een woning aan de Sprookjeshof in Fijnaart werd een in werking zijnde wiethennepkwekerij aangetroffen. De kwekerij was verdeeld over twee ruimtes en in totaal stonden er 207 nagenoeg oogstrijpe wiethennepplanten.

Stekkerij

In een woning aan de Flintdijk in Roosendaal werd een in werking zijnde wiethennepstekkerij aangetroffen. In totaal stonden er in twee ruimtes 90 moederplanten. In een aparte ruimte stonden 3910 wiethennepstekken. In de schuur werden nog 672 wiethennepstekken aangetroffen die klaar stonden voor transport.

Op zolder

In een woning aan de Moerasberg in Roosendaal werd een wiethennepkwekerij aangetroffen op de zolder. In totaal stonden 88 hennepplanten.

In een woning aan de Mathildadonk in Roosendaal werd een in werking zijnde wiethennepkwekerij ontdekt. Deze was verdeeld over drie kweekruimtes en in totaal stonden er 240 oogstrijpe planten.

Roosendaal

In een woning aan de Heijermanslaan in Roosendaal werd op zolder een wiethennepkwekerij aangetroffen met 121 wiethennepplanten. Uit onderzoek ter plaatse bleek dat er al eerder een oogst was geweest. Tevens werden er in de woning hoeveelheden harddrugs zoals: cocaïne, amfetamine en XTC aangetroffen. De auto van de verdachte is door de politie in beslag genomen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *