Kortingscode Wapwinkel uitgelekt

Tien procent korting op alle artikelen uit Wapwinkel is natuurlijk iets dat een welkom geschenk is na deze peperdure Kerstdagen. En wij hebben hem hoor, die kortingscode.

Wapwinkel strooit niet zo vaak met kortingscoupons en dat is ook wel logisch als je de prijzen ziet. Die zijn al zo laag dat ze met een gesloten deur makkelijk nog tussen de deur en de drempel door kunnen. Tel daar bij op dat producten uit een aantal rubrieken ook nog eens gratis opgestuurd worden en je begrijpt dat extra korting vrijwel onmogelijk is.

Maar toch blijkt het te kunnen, want tot en met nieuwjaarsdag kan je 10 procent extra korting pakken. En geen lullige voorwaarden, geen uitzonderingen, gewoon echt 10 procent op alle producten.

Gebruik tijdens het afrekenen de code 2018-2019-10 en je krijgt tot 30 december meteen je korting verrekend in je winkelmandje.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *