Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Leuke reviews stellen wij meer dan op prijs

mei 23, 2023
Google review Wapwinkel

Reviews, het helpt klanten beslissen wat en waar ze kopen. Mits ze eerlijk zijn verkregen natuurlijk. En we komen nogal wat concurrenten tegen die het nodig hebben om fake reviews te laten plaatsen. Niet alleen zonde van hun geld, maar ook zeker triest voor jou als consument.

Plaats die review en pak je korting

Reviews kopen is echt uit den boze en wij denken dat ook in het geheel niet nodig te hebben. Maar er lijkt ons niets mis mee om jou als klant te waarderen met een leuke gift als je een review plaatst. We hebben daarom per 15 reviews een couponcode klaarliggen die recht geeft op gratis verzending van je order.

klik hier om een Wapwinkel review te schrijven

Random

De coupons geven we random weg, dus niet precies op iedere 15e review. Wel trekken we de winnaar pas als er weer 15 reviews bij zijn.

klik hier om een Wapwinkel review te schrijven

Eerlijk duurt het langst

Uiteindelijk gebruiken wij geen laffe trucjes om omslachtige methodes om good te scoren bij Google. Welnee, we doen het gewoon eerlijk en hopen op jullie waardering!

Hoe diep kan je zinken als je in de omschrijving van je website het woord ‘wapwinkel’ gebruikt om een beetje te scoren bij Wapwinkel!

klik hier om een Wapwinkel review te schrijven