Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Maak je eigen trimmer, bijna gratis

Trimmer maken

Een vernuftige maar o zo handige uitvinding van iemand uit België. Ze zijn daar zo dom nog niet, hoor. Voor vrijwel niets maak je je eigen trimmer die perfecte topjes levert. Het geknoei met een schaartje behoort vanaf nu tot de verleden tijd. Je vindt de foto’s onder dit artikel.

Zo maak je de trimmer

Je neemt twee lege emmers (bijvoorbeeld mayonaise emmers). Je snijdt uit beide emmers de bodem. Neem wat kippengaas of volière gaas waarvan de gaten ongeveer 1 x 1 centimeter zijn.
Je steekt het gaas tussen de twee emmers en dan bevestig je de emmers goed aan elkaar vast. In het kleine compartiment komt de trim gescheiden van de toppen te zitten.

Zo gebruik je de trimmer

Je droogt je planten gewoon in ’t geheel en als ze goed droog zijn dan plemp je ze in het grote compartiment. En nu komt het werk: je schudt een minuut of twee met de emmer in alle richtingen. Door wrijving van de toppen en blaadjes tegen elkaar zullen de suikerblaadjes en bladsteeltjes afbreken en die vallen dan door het gaas in het kleine compartiment. Wat overblijft zijn perfecte toppen en onderin het fijne knipafval waar je weer ander leuke dingen mee kunt doen.

Maak je eigen trimmer
Benodigd: 2 lege (maynaise emmers)
Monteer het kippengaas
Maak de emmers aan elkaar en schudden maar
Het resultaat!

Met deze mayo-trimmer kan je makkelijk ’n paar honderd gram droge wiet in één keer trimmen, en dat duurt dan zo ’n minuut of twee, drie om tot het resultaat te komen zoals getoond. Succes!

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *