Politie haalt vier kilo wiet in Roosendaal

In een woning aan de Philipslaan in Roosendaal zijn vrijdagmiddag 25 juni twee mannen aangehouden. In de woning trof de politie vier kilogram wiet aan.

Zakken

Naar aanleiding van een tip heeft de politie vrijdagmiddag onderzoek gedaan in de woning in de wijk Kalsdonk in Roosendaal. De recherche vond verspreid door de woning diverse zakken met wiet. De drugs werd in beslag genomen. Het bleek te gaan om vier kilogram hennep. In de woning trof de politie twee mannen aan, namelijk de bewoner en een andere man uit Roosendaal. Het tweetal werd gearresteerd en voor verder onderzoek naar een politiecel gebracht. De bewoner zit nog vast en wordt zaterdag verhoord. De andere man mocht vrijdagavond het cellencomplex verlaten, omdat er geen bewijs tegen hem was.

Witwassen

Naar aanleiding van bevindingen tijdens het onderzoek werd diezelfde middag een huiszoeking ingesteld in een woning aan de Valenciennesstraat in Fijnaart. Hierbij werd ruim zesduizend euro gevonden. Het geld werd in beslag genomen. Onderzocht wordt of er sprake is van witwassen.

Bron: politie.nl

Onzin acties

Even weer tot slot, we kunnen het niet genoeg zeggen: wordt er nu minder drugs gebruikt? Al is het maar 1 grammetje minder? Dalen de criminaliteitscijfers rondom drugs nu een heel klein beetje?

  • De politie zegt zelf dat het kansloos is om de oorlog tegen drugs te voeren en toch gaan ze er mee door. Dit zegt de politie: War on drugs kansloos.
  • Dit zegt Maarten van Rossem: War on drugs mislukt.
  • NOS: War on drugs keihard gefaald.
  • Volkskrant: War on drugs leidt tot moderne slavernij.

De hele wereld is inmiddels tegen de War on drugs, zelfs ex presidenten van Amerika. En toch dit soort acties? Wakker worden mensen, het is ons belastinggeld wat ze aan het verbranden zijn!

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *