Praat mee: ik geef mijn buurman aan bij vermoeden van wietteelt

DoorRedactie

dec 12, 2018 #buurman, #poll, #verraden, #wiet
Binnenwiet

RTV Oost startte een polletje waarvan je eigenlijk de uitslag al weet, maar we hebben het vermoeden dat de zaken niet helemaal eerlijk verlopen op hun website. Het overgrote deel van de stemmers blijkt namelijk onverbiddelijk en geeft hun buurman meteen aan volgens de poll op de website.

Geen poll fuck, maar eigen poll

Opmerkelijk, zeker als je weet dat er in de poll ongestraft zo veel gestemd kan worden als men maar wil. Nu kunnen we natuurlijk een oproep doen om de poll te fucken, maar dan is het weer niet eerlijk. En dus doen we het beter en starten we een eerlijke poll. Op onze poll kan je maar één keer stemmen zodat de uitslag een realistisch beeld geeft.

[yop_poll id=”1″]

We quoten nog even de begeleidende tekst die op de pagina van RTV Oost te lezen is:

Steeds vaker worden er hennepkwekerijen of wietplantages in Overijssel opgerold. Met name in woonhuizen kunnen ze voor (stank-)overlast zorgen én gevaarlijk zijn voor omwonenden: door stroom af te tappen ontstaat regelmatig kortsluiting, waardoor brand kan ontstaan.

Reden voor de politie om een voorlichtingsvideo te maken, waarin zij duidelijk maakt hoe je een hennepkwekerij in jouw buurt herkent. Denk aan afgeplakte ramen of luiken die altijd gesloten blijven. In flats kunnen omwonenden merken dat vloeren, plafonds of muren warm zijn.

 van RTV Oost
Binnenwiet

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

2 gedachten over “Praat mee: ik geef mijn buurman aan bij vermoeden van wietteelt”
  1. Waarom kan er in Nederland nooit wat goed geregeld worden waar wij mensen baat bij hebben . Ik gebruik het iedere dag en heb er heel veel verlichting bij .En geen andere medicatie meer nodig voor de zenuw pijn en kankerbehandelingen. Dus doe er iets goed mee. ?

  2. Ik verraad normaal geen mensen.
    Maar als er overlast is zou ik eerst met mijn buren gaan praten, helpt dat niet tja dan zou ik wel degelijk bellen en vragen of ze even kunnen “bemiddelen”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *