Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Vier aanhoudingen inzake witwassen en softdrugs

wiet gevonden

De politie hield dinsdagochtend in Den Haag, Alphen aan den Rijn en Bodegraven vier personen aan. Zij worden verdacht van witwassen en productie en handel van softdrugs.

Uitgebreid onderzoek

Uitgebreid onderzoek in de afgelopen maanden leidde dinsdagochtend tot de aanhouding van de vier verdachten. Twee Alphenaars van 35 en 34 jaar oud zijn aangehouden als hoofdverdachten op verdenking van witwassen en handel en productie in softdrugs. Daarnaast hield de politie ook nog twee medeverdachten aan: een 22-jarige Alphenaar en een 18-jarige man uit Bodegraven. Zij worden verdacht van handel en productie in softdrugs.

Twee wietkwekerijen

Bij doorzoekingen in een bedrijfspand in Drachten en een woning in Gorinchem trof de politie in totaal twee wietkwekerijen aan. Deze zijn vernietigd. Bij de actie zijn meerdere voertuigen, communicatieapparatuur en een groot geldbedrag in beslag genomen.

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *