Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Weekend Adult Party

nov 29, 2020
Wappen

Wappen, wat is dat nu eigenlijk? Een veel gehoorde vraag, waarop het antwoord eigenlijk eenvoudiger is dan je kon vermoeden. Want wappen is echt iets dat veel mensen doen in het weekend.

Onder invloed

De term WAP betekent niets anders dan Weekend Adult Party. Een feestje voor 18+ in het weekend. En hoewel sommige bronnen beweren dat wappen zoiets als drugs gebruiken en seks hebben is dat natuurlijk volslagen onzin. Wappen kan je ook heel goed doen zonder drugs te gebruiken, of andersom kan je ook fijn middeltjes gebruiken zonder meteen te gaan liggen rampetampen.

Swingers

Toch is de combinatie van verdovende middelen in combinatie met seks niet geheel vreemd. Het komt vaak voor in de wereld van swingers; stellen die aan partnerruil doen. Swingers hebben voornamelijk feestjes in het weekend en het is bekend dat er onder swingers nogal eens wat gebruikt wordt om er voor te zorgen dat ze zich wat meer ontspannen voelen.

Extreme vorm

Er zijn, net zoals met alles eigenlijk, ook bij het wappen excessen. Er zijn mensen die aan wappen doen waarbij alle denkbare grenzen op het gebied van seks en drugs worden overschreden. Daar worden de matrassen van de bedden gehaald en in de woonkamer gelegd, de gordijnen of rolluiken worden gesloten en zonder te slapen wordt er dagen aan een stuk drugs gebruikt en komen alle vormen van seks meerdere malen aan bod.

Veiligheid

Thuis feesten is natuurlijk het leukste en meest ontspannen wat er is. Maar je doet er wel verstandig aan om je eigen veiligheid en die van je vrienden in acht te nemen. Als je voornemens bent om drugs te gaan gebruiken ga daar dan verstandig mee om. Test je drugs altijd voordat je het neemt bijvoorbeeld.
Pas ook op met brandende kaarsen in huis want als je onder invloed van alcohol of drugs bent dan ben je wellicht wat minder op je hoede dan wanneer je nuchter bent. En wie maakt er tijdens een potje goede seks niet eens een onverwachte beweging? En als je niet nuchter bent dan zul je ook niet echt accuraat handelen in geval van brand. Opgepast dus!

Zorg ervoor dat je altijd je drugs test voor je het neemt

Laat je informeren

Informeer eens in je omgeving of er mensen zijn die wel eens wappen. Ongetwijfeld kunnen zij je dan nog wat nuttige tips of adviezen geven voor je begint met feesten. En mogelijk kunnen diezelfde tipgevers zelfs bij je aanschuiven als je toch die matrassen al in de woonkamer hebt liggen. Op die manier maak je niet alleen een gezellige, maar ook nog eens een vertrouwde stap in het wappen.