Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Headshop

BodyLube massage olie neutraal 500 ml

Een luxe massageolie, die rijk is aan voedende ingrediënten. De massageolie zorgt voor maximaal genot tijdens volledige lichaamsmassages.
€ 22,95
  • Koop er 3 voor € 21,40 per stuk en bespaar 7%
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

BodyLube massage olie neutraal 500 ml

BodyLube Massageolie is een luxe massageolie, die rijk is aan voedende ingrediënten. 

De massageolie zorgt voor maximaal genot tijdens volledige lichaamsmassages. 

Unieke formule

Dankzij de unieke formule is CBL Cobeco Massage Oil soepel van structuur, waardoor het gemakkelijk op de huid wordt aangebracht en verspreid. Gebruik de massageolie om een ​​ideale omgeving te creëren voor intieme momenten en om elkaar aangenaam te masseren.

Hoe werkt het

Deze massageolie vermindert de wrijving die ontstaat bij een huid op huid massage en zorgt ervoor dat het contact met de huid wordt versoepeld. De doorbloeding wordt gestimuleerd en laat de spieren ontspannen. Dankzij de handige en efficiënte verpakking is de massageolie makkelijk te doseren. Breng naar eigen inschatting een hoeveelheid aan op de huid; indien gewenst kan er tijdens het masseren meer olie worden aangebracht. Een massageolie legt als het ware een extra laagje op de huid, waardoor deze makkelijk en zacht te masseren is. Wordt er te weinig olie gebruikt en zijn niet alle te masseren plekken van het lichaam goed bedekt met olie, dan kan er stroefheid en wrijving ontstaan hetgeen kan leiden tot irritatie. Gebruik dus altijd voldoende massageolie. De olie geeft na gebruik een verzorgd gevoel.

Door de verzorgende formule, op basis van hoogwaardige oliën, voelt de huid na iedere massagebeurt gevoed en verzorgd aan. 

Meer informatie

Meer informatie
SKU 4574.68.4
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 500 ml

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: