Waardering:
100% of 100

Boundless CF Vaporizer

Art.nr.
300-13719
€ 99,00
De CF vaporizer van Boundless Vape Technology beschikt over een krachtig (80W) verwarmingselement waardoor het apparaat er slechts 20 seconden over doet om volledig op temperatuur te zijn.

De CF vaporizer van Boundless Vape Technology beschikt over een krachtig (80W) verwarmingselement waardoor het apparaat er slechts 20 seconden over doet om volledig op temperatuur te zijn. De CF vaporizer levert een zachte, smaakvolle damp en is ideaal voor het verdampen van alle soorten kruiden. De kruidenkamer is ruim want er past met gemak 0,75 gram aan vermalen kruiden in. Uiteraard hoeft de kamer niet helemaal gevuld te worden voor gebruik. Wil je liever olie of wax verdampen, dan kan je het handige meegeleverde concentraatkuipje gebruiken.

De Boundless CF vaporizer is een duurzaam, klein apparaat (9,5 cm lang en 6 cm breed) en past gemakkelijk in je tas of broekzak. De rubberen buitenlaag zorgt voor comfort en extra grip waardoor de vaporizer goed in de hand ligt en niet meteen beschadigt als je hem per ongeluk stoot. De Boundless CF is een ideale draagbare vaporizer voor zowel de beginnende als meer gevorderde vaporizer-liefhebber.

Boundless CF & Boundless CFX! Er zijn twee modellen verkrijgbaar: de Boundless CFX is de grote broer van de CF, voorzien van een langere batterijduur, LED-scherm en volledige temperatuurcontrole.

Technische specificaties

 • Batterij: intern (niet-vervangbaar), Lithium-ion, 1300 mAh, 7.4 V
 • Afmeting: 9,5 cm lang en 6 cm breed
 • Temperatuur: 5 temperatuurstanden (179 °C, 188 °C, 196 °C, 204 °C, 213 °C)
 • Automatische uitschakelfunctie: na 5 minuten met geheugenfunctie
 • Vermogen: 100-240 V (oplaadbaar via micro-USB)
 • Garantie: 1 jaar, optioneel 2 jaar.

Hoe gebruik je de Boundless CF?

De kruidenkamer bereik je door het mondstuk voorzichtig zijwaarts te draaien. Vul vervolgens de kruidenkamer met het fijngemalen kruid. Druk de kruiden niet aan en zorg dat er nog lucht tussen de kruiden kan komen. Draai het mondstuk terug.

Zet de vaporizer aan door de knop aan de zijkant 5 keer achter elkaar kort in te drukken. Het LED-lampje begint nu blauw te knipperen om aan te geven dat de vaporizer aan staat. Houd de knop 2 seconden ingedrukt om een temperatuurinstelling te selecteren. Het LED-lampje zal gaan knipperen om aan te geven dat de vaporizer opwarmt. Wanneer het lampje aan blijft is de vaporizer klaar voor gebruik.

Draai het mondstuk naar je toe en inhaleer langzaam. Druk de knop aan de zijkant 5 keer kort achter elkaar in om de vaporizer weer uit te zetten. De automatische uitschakelfunctie activeert wanneer de vaporizer gedurende 5 minuten niet wordt gebruikt en voorkomt op die manier onnodig batterijverbruik.

Vijf voorgeprogrammeerde temperatuurstanden

 1. 179°C
 2. 188°C
 3. 196°C
 4. 204°C
 5. 213°C

Inbegrepen in de doos

 • Boundless CF Vaporizer
 • Concentraatkuipje (van biologisch katoen)
 • Roerstokje
 • Schoonmaakborsteltje
 • USB-lader
 • Gebruiksaanwijzing

 

Meer informatie
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking zie omschrijving
levertijd 1 - 3 werkdagen
Staat in onze vaposhop
Autmatische uitschakeling Ja
Geschikt voor Kruiden, Olie
Opwarmtijd < 1 min
Temperatuur regelbaar Ja
Temperatuurbereik tot 210°C
Verwisselbare batterij Nee
Batterijcapaciteit 1300 mAh
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan