Waardering:
90% of 100

Boundless Tera vaporizer

Art.nr.
900-MISP-386
€ 189,00
Dit is hem dan, jouw toekomstige favoriete verdamper! De Boundless tera is een convectievaporizer die makkelijk is te gebruiken, werkt met kruiden en concentraten en is aan te sluiten op een bong.

Boundless Tera vaporizer< kopen/h2>

Dit is hem dan, jouw toekomstige favoriete verdamper! De Boundless tera is een convectievaporizer die makkelijk is te gebruiken, werkt met kruiden en concentraten en is aan te sluiten op een bong. 

100% convectiedamp

De Tera maakt gebruik van een convectie-verhittingssysteem, waardoor hij 100% pure convectiedamp produceert. Deze damp is extra zacht en aromatisch, en smaakt extreem lekker.

Omdat de Tera een 100% convectievaporizer is, vereist hij een iets andere inhalatietechniek dan je misschien gewend bent. Inhaleer lang en langzaam - je zult worden beloond met heerlijke dampwolken!

De materialen waarvan deze vaporizer gemaakt is dragen bij aan de geweldige dampproductie. Een van geanodiseerd aluminium gemaakte kamer zorgt voor gelijkmatige verhitting van je kruid of concentraat, en houdt de smaak ervan perfect intact. Een ceramic heating rod onder de kamer zorgt dat de kamer volledig gescheiden is van het verhittingselement, waardoor er geen elektronische onderdelen kunnen interfereren met de kwaliteit van je damp. 

Gebruiksgemak Tera Vaporizer

Tera maakt gebruik van traploze temperatuurinstelling, en heeft een bereik van 60°C tot 230°C. Je temperatuurinstellingen zijn te zien op het handige, ingebouwde OLED-schermpje. 

De Tera heeft een grote kamer - er past gemakkelijk 0.6 g aan droge kruiden in. De opwarmtijd van deze vaporizer is minder dan 60 seconden - wat voor een convectievaporizer nogal snel is. De Tera vibreert kort om aan te geven dat hij de gewenste temperatuur heeft bereikt.

Natuurlijk heeft de Tera het signature draaibare Boundless mondstuk - maar dan met een aantal verbeteringen! Het nieuwe mondstuk heeft een verbeterde airflow, waardoor je dikkere dampwolken krijgt. Ook kun je hem verwisselen met het meegeleverde glazen mondstuk. 

Je kunt de Tera gebruiken met kruiden en concentraten. Voor gebruik met concentraten gebruik je de meegeleverde liquid pad, en stel je de vape op een hoge temperatuur in.

Wat zit er in de doos van de Tera?

  • 1 Boundless Tera convectievaporizer
  • 1 Glazen mondstuk
  • 2 LG 18650 2500 mAh batterijen
  • 1 Waterpijpadapter
  • 1 RVS pad voor concentraten
  • 5 RVS kamergaasjes
  • 2 Mondstukgaasjes
  • 1 Schoonmaakborstel
  • 1 USB-oplader
  • Handleiding

Meer informatie
Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking zie omschrijving
levertijd 1 - 3 werkdagen
Staat in onze vaposhop
Autmatische uitschakeling Ja
Geschikt voor Kruiden, Olie
Opwarmtijd < 1 min
Temperatuur regelbaar Ja
Temperatuurbereik tot 220°C
Verwisselbare batterij Ja
Batterijcapaciteit 2500 mAh
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan