Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Kweken

Cactuszaden San Pedro (20x)

Cactuszaden San Pedro

Wie de moeite neemt met kweken om de zaden te laten ontkiemen onder een warme lamp, zal na een week of vier het plantje al boven de grond uit zien komen. Reken op de eerste oogst na ongeveer een jaar, dan is de cactus 10 tot 15 centimeter gegroeid.

€ 5,55
  • Koop er 6 voor € 5,00 per stuk en bespaar 10%
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

San Pedro cactuszaden 20x

De San Pedro cactus groeit enorm snel. Wie de moeite neemt met kweken om de zaden te laten ontkiemen onder een warme lamp, zal na een week of vier het plantje al boven de grond uit zien komen. Reken op de eerste oogst na ongeveer een jaar, dan is de cactus 10 tot 15 centimeter gegroeid.

Hoe kweek je een San Pedro cactus

Groei instructies
Gebruik een kweekkast. Vul plastic bakjes (5 cm) met gesteriliseerde aarde, leg de zaadjes op de aarde en druk zachtjes aan. Zet de bakjes in een laagje gekookt water en wacht totdat de aarde aan het oppervlak vochtig wordt. Haal de potjes eruit en bedek ze met plastic folie. Optimale temperatuur in dit stadium is tussen 18°C en 23°C. Na een paar dagen tot weken zullen groene baby cactussen ontstaan. Na zo'n 4 weken kun je beginnen met afharden.

Gaatjes in de folie

Prik 2 gaatjes in de folie en vervolgens om de dag. Je kan het plastic weghalen als er onder het folie net zo'n atmosfeer heerst als erbuiten. Water geven met gekookt water of regenwater. Niet laten uitdrogen, maar ook niet te veel water geven. Na een jaar kun je ze eventueel verpotten, wees erg voorzichtig met het pen worteltje. Als de cactussen geel worden hebben ze meer licht nodig, worden de cactussen rood dan hebben ze minder water nodig.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 234908
levertijd direct
Inhoud verpakking 20 zaden

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: