Gastro capsules maat 000 (1,37 ml)

Art.nr.
767-231
€ 12,99
Capsules maagzuur bestendig maat 000
  • Koop 10 voor € 11,40 en bespaar 12%
  • Koop 20 voor € 10,10 en bespaar 22%

Capsules maagzuur bestendig maat 000 (25 stuks)

Capsules maagzuur bestendig maat 000, verpakt per 25 stuks

Direct aan de slag

Een kit waarmee je de capsules zelf maagzuur resistent maakt. De kit bestaat uit 25 capsules, een pincet en de dip vloeistof. Je hebt verder niets meer nodig en je kunt meteen aan de slag.

Gebruiksaanwijzing:

Vul de capsules zoals je normaal gewend bent je capsules te vullen en zorg dat ze na het vullen goed gesloten worden.

Nu doe je de meegeleverde vloeistof in een klein schaaltje. Dip nu de capsules 1 voor 1 met de meegeleverde pincet onder in de vloeistof gedurende 10 seconden. Leg de capsule niet meteen neer, maar laat de overtollige vloeistof eerst even verdampen. Laat nu de capsule vervolgens drogen op een bord of schaaltje en zorg dat de natte capsules elkaar niet raken. Na 10 minuten dip je de capsules voor een tweede keer gedurende 5 seconden en laat je ze weer drogen. Tot slot wacht je weer tien minuten en dip je de capsules voor een derde keer. Na ongeveer 5 minuten zijn de capsules klaar voor gebruik.

Let er op dat je zo weinig mogelijk de vloeistof die is meegeleverd inademt en gebruik bij voorkeur alle vloeistof omdat deze snel verdampt.

Vitro test

De capsules zijn in een vitro test conform de Pharm.Eur. 2.9.1 getest en goed bevonden als gastro resistant. Over het algemeen wordt aanbevolen om deze capsules in te nemen op een lege maag, omdat de maaginhoud van negatieve invloed kan zijn op de vertraagde oplossing van de capsule.

De hier vermelde gebruiksaanwijzing wordt ook op papier meegeleverd met iedere bestelling.

Kies de juiste maat

Kies de maat die je nodig hebt, want capsules worden onder geen beding terug genomen.

Meer informatie
Aanvullende pagina www.legecapsules.nl
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 25 stuks
levertijd direct
Staat in onze capsuleshop
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Dit is vast ook iets voor jou!