Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

Damiana 20 gram

Damiana (Turnera diffusa) potentiekruid, 20 gram
€ 2,95
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Damiana (Turnera diffusa) kopen

Impotentiekruid van de Azteken.

Damiana kruid (Turnera diffusa) bestaat uit gedroogde blaadjes van een kleine struik die voorkomt in de tropische gebieden van Amerika.

Tegen impotentie

De Azteken gebruikten damiana tegen impotentie. De Maya's gebruikten het als genotmiddel en andere indianenstammen zagen het als een geneeskrachtige plant en maakten er thee van. Het is dus een kruid met veel kwaliteiten en mogelijke toepassingen.
Damiana is bij ons erg in trek door het psychoactieve effect en een actieve 'high' .

Damiana effecten

Damiana is een seksuele stimulant, het is goed voor de bloedcirculatie en de stofwisseling. Het bevat bestanddelen die direct de zenuwen en de geslachtsorganen stimuleren.

Ontspannend

Damiana werkt ontspannend, geeft een milde high en is licht afrodiserend. Deze werking houdt ongeveer een tot twee uur aan. Langdurig gebruik van damiana werkt potentieverhogend en helpt bij vrouwen de hormonale huishouding te reguleren. Damiana is ook een milde spierontspanner. Het wordt onder andere toegepast bij vermoeidheid, bij geestelijke druk en inspanning, uitputting en hormonale stoornissen.

Gebruik damiana

Neem 10 tot 15 gram damianakruid en voeg dit toe aan een liter water. Laat dit 5 minuten zachtjes koken, koel het af, zeef het en drink er een paar kopjes van. Om een damianadrank te maken laat je 30 gram kruid 5 dagen in een halve liter wodka weken. Zeef dit en laat de resterende, van alcohol doordrenkte blaadjes nog eens 5 dagen weken in 125 ml bronwater.

Giet de vloeistof af en filtreer het. Verwarm het waterextract tot onder het kookpunt en voeg een half kopje honing toe. Doe het alcoholextract en het waterextract samen in een fles en laat dit een maand staan. Het mengsel bezinkt dan en de vloeistof wordt helder. Giet of hevel voorzichtig de vloeistof eruit en bewaar het in een schone fles. Voor de beste resultaten neem je in de avond 1 of 2 glaasjes, een uurtje voor het gewenste effect. Damiana poeder kan worden opgelost in water of vruchtensap.

Het is ook gemakkelijk te mengen met yoghurt of vla.

Opgelet

Waarschuwing Hoewel het niet bewezen is, kan het zijn dat zeer intensief gebruik van grote hoeveelheden van damiana kan leiden tot leverbeschadiging. Meer dan 1 kopje per dag of buitensporig gebruik gedurende een langere tijd is niet aan te bevelen.

Erowid over Damiana.

Wat is Damiana en hoe kan het helpen bij stress en spanning?

Damiana is een kruid dat al sinds de oudheid wordt gebruikt voor medicinale doeleinden. Het komt oorspronkelijk uit Mexico, maar wordt nu wereldwijd geteeld. Het heeft een zacht, kruidachtig aroma en is afkomstig van een struik die in tropische klimaten groeit.

Stress en spanning

Damiana wordt gebruikt bij stress en spanning omdat het een mild kalmerende werking heeft. Het bevat ook cafeïneachtige bestanddelen, die helpen energie te verhogen en de stemming te verbeteren. Er zijn aanwijzingen dat het ook helpt om de slaap te verbeteren, de cognitieve functie te verbeteren, het immuunsysteem te versterken en melatonine te verhogen, wat helpt om het slaap-waakritme in balans te brengen.

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat er geen klinisch bewijs is dat Damiana effectief is bij het bestrijden van stress of spanning. Het is echter een duurzaam kruid dat vrij gemakkelijk te verkrijgen is, waardoor het een goede keuze kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om hun stress te bestrijden.

Wat zijn de voordelen van het nemen van Damiana voor vrouwen?

Damiana is een kruid dat veel voordelen heeft voor vrouwen, waaronder het verbeteren van de algehele seksuele prestaties. Het is bekend dat Damiana een libido-booster is, omdat het de bloedstroom en de hormoonproductie in het lichaam verbetert. Het is ook gebleken dat Damiana verlichting biedt bij problemen die vrouwen kunnen ervaren tijdens de menstruatie of in de menopauze, zoals pijn, stemming, rusteloosheid, vermoeidheid en stress. Ten slotte heeft Damiana ook een positief effect op de reproductieve organen, waardoor de kans op zwangerschap groter is en de kwaliteit van de eggen verbetert. In het algemeen heeft Damiana vele gezondheidsvoordelen voor vrouwen om aan te nemen.

Hoe gebruik je therapie met Damiana om lichamelijk en geestelijk te ontspannen

Damiana therapie is een manier om lichamelijke en geestelijke ontspanning te stimuleren. Het omvat de vermenging van kruiden met therapeutische technieken zoals meditatie, ademhaling en mindfulness oefeningen. Bij het gebruik van damiana therapie worden verschillende kruiden gebruikt om fysieke, geestelijke en spirituele welzijn te bevorderen.

ontspanning & meditatie

Om van de voordelen van damiana therapie te genieten, moet je regelmatig ontspannings- en meditatieoefeningen uitoefenen. De kruiden kunnen worden gebruikt in de vorm van thee, capsule, poeder of tinctuur. Gebruik het product dat je het beste bevalt en voeg het toe aan je dagelijkse oefeningen.

Verder is het belangrijk om rust en ontspanning te vinden in je dagelijks leven. Neem de tijd om ontspannende activiteiten te doen zoals yoga, wandelen, lezen of een massage. Focus op je ademhaling om je lichaam en geest te kalmeren. Probeer ook regelmatig mindfulness oefeningen te doen om stress te verminderen.

Damiana therapie is een geweldige manier om fysieke en psychologische klachten te verlichten. Het helpt je niet alleen om stress te verminderen, maar ook om je emotionele balans te stabiliseren en je humeur te verbeteren. Door de combinatie van kruiden met therapeutische technieken kun je een diepe staat van ontspanning bereiken.

Wat is de beste manier om Damiana aan je dieet toe te voegen?

De beste manier om Damiana aan je dieet toe te voegen is door het toe te voegen aan een thee. De thee kan gemaakt worden door een theelepel gedroogde Damiana te mengen met een kopje kokend water en het dan 5-10 minuten laten trekken. Daarna kun je de thee drinken. Het is ook mogelijk om Damiana in poedervorm toe te voegen aan yoghurt, smoothies of andere dranken. Ook kan het toegevoegd worden aan heerlijke bereidingen, zoals salades of gebakken groenten. Als alternatief kun je kapsules of tabletten gebruiken.

Wat zijn de voordelen en nadelen van het gebruik van Damiana bij angst en depressie?

Voordelen

Damiana is een kruid dat is gebruikt voor zijn kalmerende eigenschappen, en is dus geschikt voor het behandelen van angst en depressie. Door het kruid te gebruiken, kunnen de symptomen van angst en depressie verlicht worden, waardoor het makkelijker wordt om te ontspannen en beter te slapen. Het kan ook helpen om nervositeit en stress te verminderen. In sommige gevallen kan het helpen om stemmingen te verbeteren.

Nadelen

Er zijn echter ook mogelijke nadelen verbonden aan het gebruik van damiana. Dit kruid kan bepaalde bijwerkingen hebben, waaronder hoofdpijn, misselijkheid en hartkloppingen. Het kan ook een negatief effect hebben op bloedsuikerspiegel en bloeddruk. Daarom is het raadzaam om eerst met een arts te overleggen als u van plan bent om damiana te gebruiken.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van het gebruik van Damiana?

Het gebruik van Damiana kan enkele bijwerkingen veroorzaken. De meest voorkomende bijwerkingen zijn buikpijn, misselijkheid, krampen, duizeligheid, hoofdpijn, hoge bloeddruk en diarree. Soms kan het leiden tot huidirritatie, allergische reacties of meer ernstige bijwerkingen zoals hallucinaties, hartkloppingen of verwarring. In sommige gevallen kan het zelfs een allergische reactie veroorzaken zoals ademhalingsproblemen, gezichtszwelling of huiduitslag. Het is dus belangrijk om medische hulp te zoeken als u last heeft van enige bijwerking na het innemen van Damiana.

Wat is de beste manier om Damiana te consumeren?

De beste manier om Damiana te consumeren is door het als kruidenthee te zetten. De thee wordt vaak gemaakt met twee eetlepels gedroogde Damiana-bladeren per kopje heet water. Laat de thee 5 tot 10 minuten trekken voordat je het drinkt, zodat de voedingsstoffen en smaak optreden. Je kunt ook een supplement kopen dat Damiana bevat. Enkele van deze supplementen worden als capsule, tabletten of poeder verkocht. Het is belangrijk om te controleren op de verpakking voordat je het supplement neemt, om te weten hoeveel mg Damiana het bevat en of er andere ingrediënten aanwezig zijn.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Damiana voor verbetering van de libido?

Damiana is een kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt om de libido te verhogen. Het is een bekend afrodisiacum dat wordt gemaakt van de bladeren van een plant die voornamelijk voorkomt in Mexico en het zuiden van de Verenigde Staten. Het is een natuurlijk kruid dat veel voordelen heeft bij het verhogen van de libido.

Betere doorbloeding

Een van de voordelen van het gebruik van Damiana is dat het de doorbloeding naar de geslachtsdelen en daarmee de seksuele stimulatie kan verhogen. Het kan ook helpen om stress en angst te verminderen en daarmee het libido te verhogen. Ook bevat Damiana fenylethylamine, een stof die verantwoordelijk is voor het verhogen van de hoeveelheid dopamine in de hersenen. Dopamine wordt geproduceerd door mensen die verliefd worden of die aan seks doen, en het helpt je om je aangetrokken voelen tot iemand anders.

Daarnaast kan Damiana ook helpen om problemen te voorkomen die verband houden met stress en angst, zoals depressie. Door het verminderde stressniveau kunnen mensen zich meer aangetrokken voelen tot hun partner.

Damiana samengevat

In samenvatting, Damiana is een kruid dat de libido kan verhogen door de bloedcirculatie naar de geslachtsdelen te verbeteren, stress te verlagen en de dopamine-productie te verhogen. Het kan ook helpen stemmingswisselingen te voorkomen, waardoor mensen zich meer aangetrokken voelen tot hun partner.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 88820
levertijd direct
Inhoud verpakking 20 gram

Reviews 1

5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 1
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: