Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Druids Fantasy

Beoordeel dit product als eerste

€ 9,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Druids Fantasy is een pil die een aantal sterk hallucinogene kruiden bevat

Druids Fantasy

Druids Fantasy is een pil die een aantal sterk hallucinogene kruiden bevat die je een psychedelisch ervaring geven die volgens sommigen vergelijkbaar is als met paddo´s.

Bevat Lysergic

Druids Fantasy bevat een natuurlijke bron van Lysergic Acid Amide (LSA). Samen met de kruidenextracten zorgt dit voor een ongelooflijke psychedelische ervaring. Effecten Morning Glory (Ipomoea violacea) is een bron van Lysergic Acid Amide (LSA), een stof die sterk verwant is aan LSD, en heeft een psychedelisch effect.

Euforisch gevoel

Kava Kava (Piper methysticum) zorgt voor een euforisch gevoel dat wel vergeleken wordt met opium. In hogere doses kan het leiden tot audiovisuele hallucinaties. Kalmoes is een stimulerend en opwekkend kruid. Het heeft bovendien een positief effect op je libido. In lage dosis geeft het een euforish effect, bij hogere doses kan het hallucinerend werken.
Lichte misselijkheid komt vrij vaak voor na de eerste inname.

Gebruik

Neem maximaal 2 tot 6 capsules per dag. Test eerst je gevoeligheid voor de stoffen door 2 capsules te nemen, om, indien nodig, later nog meer te nemen.

Ingredienten

Elke pakje Druids Fantasy bevat 6 capsules van 800 mg.

Elke capsule bevat:

Morning Glory (Ipomoea violaceae), Kava Kava (Piper methysticum), Kalmoes (Acorus calamus) en gelatine. Waarschuwingen Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet innemen in geval van gezondheids- of geestelijke problemen. Niet combineren met antidepressiva en ander MAO-remmers. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Gebruikerslevel Gemiddeld
Inhoud verpakking 6 capsules of equivalent aan zaden
levertijd direct
Levering onder rembours Ja

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

Product vragen

geen vragen

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...