Adult Only

Vaporizers

Firefly Vaporizer

Firefly draagbare vaporizer. De sensatie voor 2015! Binnenkort verkrijgbaar. Pre-order only. Speciale early bird prijs voor pre-orders.
€ 229,00
Niet op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

Firefly draagbare vaporizer

De Firefly heeft in Amerika de titel ‘draagbare perfectie’. En dan komt niet zomaar ergens vandaan want mede-bedenker van de firefly Mark Williams was ontwerper bij Apple voordat hij zijn baan opgaf om zijn droom te verwezenlijken. Samen met Sasha Robinson, een andere ontwikkelaar in Silicon Valley, werkte hij twee jaar lang om de Firefly te ontwerpen volgens hun torenhoge kwaliteitsstandaard. Het lange werk wierp zijn vruchten af. Ze ontwikkelden een welhaast perfect product wat er bovendien ook nog een bijzonder mooie uitziet en veel luxe uitstraalt.

Ouderwets wachten tot je vaporizer is opgewarmd behoort voorgoed tot de verleden zijn met de firefly, want met een druk op de knop verwarmt de krachtige lithium-ion batterij de kruidenkamer in slechts 10 seconden! De batterij gaat ongeveer 50 trekjes mee en laadt op in slechts 45 minuten. Maar natuurlijk kan je ook de batterij wisselen als je niet wilt wachten want optioneel is een aanvullende oplader verkrijgbaar, net als reverve batterijen.

De kruidenkamer geeft een warme, diep-oranje gloed als de firefly in gebruik is, waardoor deze je aan een vuurvlieg zal doen denken. Dan weet je meteen waarom de ontwerpers hem firefly genoemd hebben. Het appraat is 14 cm lang en ligt comfortabel in de hand. Het hele apparaat wordt warm tijdens het gebruik en voelt aan als een steen die je onder de warme kraan gehouden hebt.

En dat de ontwerpers zeker zijn van hun zaak, uit zich in de standaard fabrieksgarantie van 5 jaar.

Onder het deksel met magneetsluiting heb je volledig toegang tot de kruidenkamer en kun je de firefly makkelijk vullen met je favoriete kruiden. Het afneembare deksel geeft je bovendien toegang tot het luchtkanaal waar de damp langs komt, wat het schoonmaken en onderhouden zeer eenvoudig maakt. Kwaliteit en consistentie van de dampen is waar het bij de firefly allemaal om draait. De damp reist langs de verhittingskamer van borosilicaatglas en het roestvrijstalen luchtkanaal. Er worden geen plastic materialen gebruikt in de firefly.

Je gebruikt de firefly door eerst het deksel er af te halen, vervolgens vul je de kruidenkamer met je favoriete kruid en plaats het deksel weer terug. Opmerking: vul de kamer losjes tot aan de rand, maar stop hem niet te vol. Voor het beste resultaat gebruik je fijngemalen (geen poeder) materiaal. Nu schakel je de vaporizer aan, waarna het LED-lampje permanent groen van kleur is. Druk de verwarmingsknop in (5 seconden) voordat je inhaleert. Terwijl je zo'n tien seconden inhaleert, blijf je de knop ingedrukt houden.

Er is ook een Firefly Quickstart Guide.

Firefly inhoud verpakking

  • Firefly vaporizer
  • Oplader
  • Schoonmaakset
  • Draagtasje
  • Handleiding
  • Garantie: 5 jaar

Meer informatie

Meer informatie
SKU 300-11451
Bijzonderheden pre-order!
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking zie omschrijving
Staat in onze vaposhop

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijkenMeld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzendopties:

Betaalopties: