Waardering:
100% of 100

Happy Caps Energy-E

Art.nr.
3-10487
€ 8,99
Als je de naam van dit product leest, dan moet het al genoeg zeggen lijkt ons... Met Energy-E voel je je de hele nacht opgeladen en ongeremd.

Energy-E Happy Caps kopen

Als je de naam van dit product leest, dan moet het al genoeg zeggen lijkt ons... Met Energy-E voel je je de hele nacht opgeladen en ongeremd. Lekker onvermoeid doorgaan door een extre energie stoot die je voelt door je hele lichaam..

Gebruik

Neem 1 tot 2 capsules, ongeveer 45 minuten voor het gewenste effect. Gebruik niet meer dan de maximale dosering van 2 capsules per 24 uur.

Doping

Bewijs bestaat dat β-alanine als voedingssuplement tot betere sportprestaties kan leiden, maar er is ook bezorgdheid over de veiligheid van de verbinding.

Inname van β-Alanine kan aanleiding geven tot paresthesie wat beschreven wordt als een prikkend gevoel. Het effect is afhankelijk van de dosis.

Ingrediënten

Beta alanine 390 mg, l-arginine 180 mg, l-carnitine, rhodiola rosea 160 mg, guarana 160 mg, bioperine 80 mg, vitamine & mineralencomplex 40 mg, aminozurencomplex 15

Inhoud 4 capsules, genoeg voor 2 tot 4 keer plezier.

Meer informatie
Gebruikerslevel Gemiddeld
Inhoud verpakking zie omschrijving
levertijd 1 - 3 werkdagen
Staat in onze smartshop
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan