Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Capsule machine maat 00 voor 24 capsules

€ 28,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
Snel 24 capsules maken maat 00 met deze capsule machine.

Capsule machine maat 00

Het kauwen en doorslikken van kruiden of zaden is niet altijd erg smakelijk; soms zou het beter zijn het in zijn geheel door te slikken.

Met dit simpele, maar zeer effectieve apparaatje, is het eindelijk mogelijk je eigen capsules te maken.

Snel capsules vullen

Met de Capsule machine maak je binnen enkele minuten 24 capsules (grootte "00"). Het werkt eenvoudig: maak je eigen mengsel van kruiden of zaden, vul de machine met capsules, verdeel het mengsel over de capsules, duw de bovenkant erover en je hebt binnen no time 24 professionele capsules. Gebruik Zet het grote onderdeel van de Capsule machine (de basis) op de bijgevoegde houder en zet het geheel op een platte schaal of bord. Haal de capsules uit elkaar.

Doe het lange gedeelte met de opening naar boven in de basis en het kortere gedeelte in de deksel. Verdeel ongeveer 1,5 eetlepel poeder over de basis en strijk met het bijgesloten groene kaartje over de gaten, zodat deze gevuld worden. Druk het poeder, indien nodig, aan met de aanstamper. Plaats de deksel op de basis en haal de Capsule machine uit de houder.
Zet het apparaat op een vlak oppervlak en druk het gelijkmatig helemaal naar beneden. Haal de deksel eraf. De gevulde capsules zouden nu in de deksel moeten zitten. Duw op de bovenkant van de deksel zodat de capsules eruit vallen. Ingredienten

Geschikt voor alle soorten capsules

Of je nu gelantine of vegetarische capsules wilt vullen of zelfs gastro capsules, zolang de maat goed is kunnen ze allemaal gevuld worden met deze capsule machine.

Vaatwasser bestendig

Alle onderdelen van deze capsule machine zijn vaatwasser bestendig. Je kunt ze dus zeer eenvoudig schoonmaken na gebruik.

De Capsule Machine bestaat uit: Basis, houder en deksel Groen kaartje voor het gladstrijken Aanstamper Bij de Capsule machine is een zakje droogmiddel toegevoegd, dat bedoeld is om gelatine capsules vochtvrij te houden. Haal het zakje droogmiddel uit het plastic en leg het in dezelfde luchtdichte container als de gelatine capsules. NIET GESCHIKT VOOR CONSUMPTIE!

Gebruikerslevel Iedereen
levertijd direct
Staat in onze capsuleshop

Klant beoordelingen

. Beoordeling door Udo Herman
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Simpel, effectief werkt super simpel! (Geplaatst op 09-02-2019)
. Beoordeling door Udo Herman
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Simpel, effectief werkt super simpel! (Geplaatst op 09-02-2019)
Handig in gebruk Beoordeling door Guz
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
STevig en simpel maar super handig in gebruik (Geplaatst op 29-06-2018)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...