Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Bust Booster Gel

Beoordeel dit product als eerste

€ 29,99
Beschikbaarheid: Op voorraad

De Bust Booster gel geeft een direct liftend en verstevigend effect, zodat u al binnen enkele minuten stevigere en vollere borsten heeft! 

BUST BOOSTER GEL STIMULEERT DE NATUURLIJKE BORSTGROEI VAN BUITENAF! 

Voor vrouwen zijn de borsten een belangrijk onderdeel van het vrouw zijn. Soms laten echter de vorm en de omvang wat te wensen over. De Bust Booster gel geeft een direct liftend en verstevigend effect, zodat u al binnen enkele minuten stevigere en vollere borsten heeft! 

BUST BOOSTER, EXTRA AANDACHT

Cobeco Cosmetics ontwikkelde Bust Booster Gel voor vrouwen die ontevreden zijn over de borstomvang of vinden dat de borsten iets van hun natuurlijke stevigheid hebben verloren en nu eens wat extra aandacht verdienen. 

DIRECT LIFTEND EFFECT
De gel bevat een speciale formule van ingrediënten die de borsten niet alleen steviger maken, maar ook voller. Bust Booster Gel verbetert de elasticiteit van het borst-weefsel, waardoor er weer spanning op de huid komt en de borsten hun natuurlijke stevigheid (terug)krijgen. 

VERBETERT DE ZUURSTOF TOEVOER 
BINNEN ENKELE MINUTEN
Naast de invloed die Bust Booster Gel heeft op de celstruc-tuur van het borstweefsel, zorgt het voor een verbeterde bloedsomloop. Hierdoor verbetert de toestroom van zuur-stof naar de borsten en zullen deze in omvang toe-nemen. De opname van de gel door de huid vindt direct plaats, zodat een effect al binnen enkele minuten merkbaar is. 

VERZORGENDE GEL
De gel bevat daarnaast een aantal kruidenextracten, waar-onder Marigold. Dit Goudsbloem-extract staat bekend om zijn verzachtende eigenschappen voor de huid. 

VRIJ VAN HORMONEN 
Met de Bust Booster Gel wordt gehoor gegeven aan de groeiende vraag naar borstvergrotende cosmetica zonder plastische ingreep en zonder hormonen. Bust Booster Gel geeft veel vrouwen een zekerder gevoel. De gel is dan ook langzaam een plekje aan het veroveren tussen de vaste rituelen die vooral voorafgaan aan het uitgaan.

BINNEN MINUTEN EEN STEVIGERE EN VOLLERE BOEZEM! 
INHOUD: 100 ml 
HOOFD BESTANDDELEN: PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Niacin, Xanthan Gum, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Calendula Officinalis, Fucus Vesiculosus, Cananga Odorata, Citrus Amara 

DOSERING: Breng een vingertop gel aan op de borst en masseer dit met cirkelvormige bewegingen vanaf de onderkant van de borst naar boven toe. Masseer de gel in totdat de gel volledig geabsorbeerd is. Het effect is gedurende 6 uur zichtbaar.

Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 100 ml
levertijd direct
Merk Cobeco
Levering onder rembours Ja
Staat in onze bodyshop

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

Product vragen

geen vragen

Loading...