Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

BodyLube massage olie neutraal 500 ml

Beoordeel dit product als eerste

€ 22,95
  • Koop er 3 voor € 21,40 per stuk. en bespaar 7%
Beschikbaarheid: Op voorraad
Een luxe massageolie, die rijk is aan voedende ingrediënten. De massageolie zorgt voor maximaal genot tijdens volledige lichaamsmassages.

BodyLube massage olie neutraal 500 ml

BodyLube Massageolie is een luxe massageolie, die rijk is aan voedende ingrediënten. 

De massageolie zorgt voor maximaal genot tijdens volledige lichaamsmassages. 

Unieke formule

Dankzij de unieke formule is CBL Cobeco Massage Oil soepel van structuur, waardoor het gemakkelijk op de huid wordt aangebracht en verspreid. Gebruik de massageolie om een ​​ideale omgeving te creëren voor intieme momenten en om elkaar aangenaam te masseren.

Hoe werkt het

Deze massageolie vermindert de wrijving die ontstaat bij een huid op huid massage en zorgt ervoor dat het contact met de huid wordt versoepeld. De doorbloeding wordt gestimuleerd en laat de spieren ontspannen. Dankzij de handige en efficiënte verpakking is de massageolie makkelijk te doseren. Breng naar eigen inschatting een hoeveelheid aan op de huid; indien gewenst kan er tijdens het masseren meer olie worden aangebracht. Een massageolie legt als het ware een extra laagje op de huid, waardoor deze makkelijk en zacht te masseren is. Wordt er te weinig olie gebruikt en zijn niet alle te masseren plekken van het lichaam goed bedekt met olie, dan kan er stroefheid en wrijving ontstaan hetgeen kan leiden tot irritatie. Gebruik dus altijd voldoende massageolie. De olie geeft na gebruik een verzorgd gevoel.

Door de verzorgende formule, op basis van hoogwaardige oliën, voelt de huid na iedere massagebeurt gevoed en verzorgd aan. 

Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Stearate
Inhoud verpakking 500 ml
levertijd 1 - 3 werkdagen
Merk Cobeco
Staat in onze eroshop

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...