Adult Only

Vaporizers

Vaporizer HerbalAire 2.2

Uit de HerbalAire vaporizer kan je direct ïnhaleren, maar je kunt hem ook gebruiken om ballonnen te vullen met afgekoelde, krachtige damp.
€ 179,00
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

Vaporize HerbelAire 2.2

Uit de HerbalAire vaporizer kan je direct ïnhaleren, maar je kunt hem ook gebruiken om ballonnen te vullen met afgekoelde, krachtige damp.

De HerbalAire is extreem efficiënt. Vele onafhankelijk uitgevoerde testen hebben bewezen dat de HerbalAire twee of meer ballonnen kan vullen met kruiden die al door andere populaire vaporizers zijn geëxtraheerd. Maarliefst achttien kleine stroompjes van nauwkeurig verhitte lucht doordringen het kruid wanneer de gebruiker inhaleert of wanneer de krachtige maar toch relatief stille pomp voor het ballonnen vulsysteem aangezet wordt. Op alle andere momenten gebeurt er niets met het kruid, behoudt het z'n werkzame bestanddelen, tot je het apparaat weer gebruikt. Op die manier wordt er dus niets verspild! Werkzame bestanddelen worden op de laagst mogelijke temperatuur met maximale efficiëntie geëxtraheerd.

Het apparaat is gemaakt van zeer veilige en bestendige materialen en wordt gratis naar je opgestuurd (geen verzendkosten).

Meer informatie

Meer informatie
SKU 300-6486
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking zie omschrijving
levertijd 3 - 5 werkdagen
Staat in onze vaposhop

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzendopties:

Betaalopties: