Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Zaden en kweeksets policy van Wapwinkel

ZADEN EN KWEEKSETS POLICY

Policy kweeksets en wietzaden.
Wapwinkel hanteert de volgende policy inzake paddokweeksets, cactuskweeksets, truffelkweeksets, cactuszaden, salvia stekken en wietzaden. Neem kennis van deze policy; ga je er niet mee akkoord, koop dan de bovenstaande producten niet bij ons!

KWEKEN
Kweken lijkt gesneden koek, maar is dat lang niet altijd. Wie wil kweken vanaf een kweekset of zaden wil ontkiemen, dient bijzondere aandacht te besteden aan de omstandigheden waaronder de kweek gaat plaatsvinden of plaatsvindt.
Wij zijn uitsluitend leverancier en geen leerschool. Informeer jezelf allereerst voordat je aan kweken gaat beginnen! Op onze dochtersites zoals www.paddokweek.nl of www.wiet-zaadjes.nl kan je aanvullende informatie vinden over de kweek. Bij de paddo kweeksets en de truffel kweeksets worden altijd instructies meegeleverd, of ze zijn te downloaden op onze website.
Kweken is omgaan met levende organismen en niet iedereen kan daar evengoed mee omgaan. Levende organismen zijn gevoelig voor lichtsterkte, luchtvochtigheid en besmetting, maar ook (wisselende) temperaturen en toegediend voedsel spelen een belangrijke rol.

NA DE AANSCHAF
Als je éénmaal een bovenstaand product in je bezit hebt, is er voor ons geen enkele manier meer om te zien of je het op de juiste manier behandelt. Je zaden te veel water gegeven, of je paddo's besmet door er niet hygienisch mee om te gaan? Wij kunnen het niet zien.

REFUNDS EN VERGOEDINGEN
Het bovenstaande in acht nemende, zul je begrijpen dat het voor ons niet mogelijk is om over te gaan tot enige vergoeding. In het verleden hebben we in het kader van onze service wél zaden en kweeksets vergoed, maar binnen de kortste keren lazen we op internet in een forum dat je bij Wapwinkel gewoon moest claimen dat je zaden niet op waren gekomen en dan kreeg je gratis en voor niets een tweede zending in de bus. Tel uit je winst!
Dat was bij ons de druppel die de emmer deed overlopen en heeft ons doen besluiten om deze policy op te stellen. Er worden dus geen kweeksets of zaden vergoed, teruggenomen of vervangen voor nieuwe of kortingen verstrekt op een volgende levering!
Als je niet akkoord gaat met deze policy, bestel dan de bovenstaande producten niet bij Wapwinkel!

Loading...