Kirkii (Synaptolepis Kirkii)

Art.nr.
5234000
€ 5,95
Kirkii droomkruid. Kirkii werd traditioneel gebruikt door de Zulu's en Xhosa als een ingrediënt voor een heilige dromendrank. Deze wordt vlak voor het slapen gaan ingenomen, om spirituele dromen mee op te wekken.

Kirkii (Synaptolepis Kirkii) kopen

Droomkruid wortel voor dromendrank.

Synaptolepis Kirkii is een blauw-groene struik met opvallend witte wortels. Kirkii is een zogeheten ‘Ubaluwa’ kruid. Dit is de naam waarmee Zuid Afrikaanse planten worden geassocieerd die gebruikt worden om dromen mee op te wekken waarin de geesten van voorouders een rol spelen.

Gebruik van Kirkii droomkruid

Kirkii werd traditioneel gebruikt door de Zulu's en Xhosa als een ingrediënt voor een heilige dromendrank. Deze wordt vlak voor het slapen gaan ingenomen, om spirituele dromen mee op te wekken.

Uvuma-omhlope wordt traditioneel gebruikt door de Zulu en Xhosa als ingrediënt voor een heilige dromendrank. Deze wordt vlak voor het slapen gaan gebruikt, om spirituele dromen mee op te wekken.

Dit product bestaat uit poeder van de Kirkii-wortel, wat gebruik kan worden om thee te zetten. De drempelwaardes voor activering van de effecten kan variëren per persoon, maar volgens berichten op het internet kan 300 a 400 mg al genoeg zijn om de werking te eravren. Het is mogelijk dat je zelf een beetje moet experimenteren om de dosis te vinden die voor jou geschikt is.

Voeg de poeder toe aan kokend heet water en laat het 5 minuten trekken. Drink deze 'droomthee' ongeveer een uur voor het slapen gaan, liefst op een lege maag. De poeder is vrij vezelig en smakeloos, dus eventueel suiker of een andere zoetstof toevoegen naar eigen smaak.

Meer informatie
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 3 gram
levertijd 1 - 3 werkdagen
Staat in onze smartshop
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Dit is vast ook iets voor jou!