Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

PowderFeeding BioGrow [GreenHouse]

Beoordeel dit product als eerste

€ 14,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
BioGrow van GreenHouse is een alles-in-een biomest in poedervorm die speciaal is ontworpen voor de vegetatieve groei van alle soorten planten. Alle essentiële voedingsstoffen worden verstrekt door natuurlijke mineralen en organische grondstoffen.
*

PowderFeeding BioGrow

BioGrow van GreenHouse is een alles-in-een biomest in poedervorm die speciaal is ontworpen voor de vegetatieve groei van alle soorten planten. Alle essentiële voedingsstoffen worden verstrekt door natuurlijke mineralen en organische grondstoffen.

Minerale voedingsstoffen zijn direct te gebruiken door de plant en de organische voedingsstoffen worden langzaam afgegeven nadat ze zijn ontbonden door micro-organismen in de aarde. De gunstige schimmels en bacteriën in BioGrow versterken de microbiële activiteit van de grond door de afgifte van componenten die humus vormen.

Biologische landbouw

BioGrow is geschikt voor biologische landbouw.

Gebruiksaanwijzing PowderFeeding BioGrow

BioGrow moet in het substraat worden vermengd. Het poeder kan gebruikt worden in aarde, kokos en aanverwante substraten. Het kan op het moment van verpotting worden gemengd of later toegevoegd als toplaag (vermengd met de bovenste grondlaag).

De voedingsstoffen worden over een periode van 8 weken continu vrijgelaten.

Dosering PowderFeeding BioGrow

Vegetatieve groei : 3 gram per liter substraat

Moederplanten: 2-3 gram per liter substraat, elke twee maanden (als toplaag)

Belangrijk

Mycelium uit bevorderlijke schimmels kan aan de bovenkant van het substraat verschijnen. Het verbetert het microbiële leven in het substraat en zal mensen, dieren of planten niet schaden. Schimmels zijn de belangrijkste ontbindingsmiddelen van organische stoffen zoals eenvoudige suikers, aminozuren, enz. Het lost mineralen op die aanvankelijk niet beschikbaar zijn voor planten.

Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking zie omschrijving
levertijd 1 - 3 werkdagen
Merk Green House
Staat in onze growshop

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...