Adult Only

Paddo kweeksets

(12)

Paddo kweekset goedkoop online bestellen

Kweek snel en eenvoudig je eigen paddo's met een paddo kweekset van Wapwinkel. Wij leveren verschillende soorten kweeksets, altijd vers.Zelf paddo's kweken kan al vanaf morgen. De kweeksets zijn kant en klaar, dus je hebt verder niets nodig.
Paddo kweeksets zijn er in de maten: 250 cc1200 cc of xl 2100 cc. Voor extra informatie over het kweken van paddo's bezoek je www.paddokweek.nl

Paddo's na drie weken

Al na ongeveer drie weken kan je je eerste verse paddo's plukken vanuit de eerste flush. De kweeksets geven je drie flushes.

  • € 59,95
   Copelandia is de sterkste hallucinogene paddo ter wereld.
   • wappie wappie wappie wappie wappie
    2 reviews
    € 25,95
    Paddo growkit all-in-one: Golden Teacher.. Je hebt niets meer nodig als je deze growkit in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.
    • wappie wappie wappie wappie wappie
     1 review
     € 27,50
     Psilocybe Cubensis "B+"is vanwege haar prachtige vruchtlichamen een van de populairste variëteiten in de reeks met paddo growkits.
     • wappie wappie wappie wappie wappie
      3 reviews
      € 25,95
      Paddo growkit all-in-one: MC Kennaii.. Je hebt niets meer nodig als je deze growkit in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.
      • wappie wappie wappie wappie wappie
       2 reviews
       € 25,95
       Paddo growkit all-in-one: Ecuadorian. Je hebt niets meer nodig als je deze growkit in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.
       • € 25,95
        Paddo growkit all-in-one: Colombian. Je hebt niets meer nodig als je deze growkit in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.
        • € 25,95
         Paddo growkit all-in-one: Thai. Je hebt niets meer nodig als je deze growkit in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.
         • € 25,95
          Paddo growkit all-in-one: Mexican. Je hebt niets meer nodig als je deze growkit in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.
          • € 29,95
           Zie en ervaar de tempels van Ankor Watt zonder te reizen. Ga op een onvergetelijke reis met de Cambodjaanse Paddenstoel. Deze paddenstoel is niet de sterkste onder de verschillende paddenstoel soorten maar geeft een mooie intense trip.
           • € 29,95
            De Mazatapec is een Mexicaanse Growkit. Voor de gene die houd van een spirituele trip, dit is de paddenstoel voor jou! Met deze paddenstoel maak je een onvergetelijke spirituele en visuele reis.
            • € 149,95
             Paddo growkit all-in-one: 6 pack.. Je hebt niets meer nodig als je deze growkits in huis haalt. De kits worden compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.
             • wappie wappie wappie wappie wappie
              1 review
              € 42,50
              Bevat de benodigde materialen om een ready-to-grow kweekbak klaar te maken in 3 simpele stappen. Heeft nauwelijks aandacht nodig zodra het opgesteld is. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen is de set water geven en het in een kweekzak plaatsen.


             Meld je aan voor onze nieuwsbrief

             Verzendopties:

             Betaalopties: