L-Tryptofaan / B6 Smartlab

Art.nr.
5566677
€ 17,95
L-tryptofaan is een voorloper van 5-HTP, dat weer een voorloper is van serotonine en melatonine, neurotransmitters die onze stemming en slaappatroon reguleren.

L-tryptofaan 400 mg / B6

L-tryptofaan is een voorloper van 5-HTP, dat weer een voorloper is van serotonine en melatonine, neurotransmitters die onze stemming en slaappatroon reguleren. Tryptofaan wordt vaak ingenomen na gebruik van MDMA ter herstel van de serotoninespiegel.

Tryptofaan is ook een voorloper van niacine (vitamine B3), endogene DMT en vele andere belangrijke stoffen. Het lichaam kan echter geen tryptofaan aanmaken. Het is een van de 8 essentiële aminozuren die we via onze voeding binnen moeten krijgen.

Gebruik L-Tryptofaan

Neem 1 tot 2 capsules per dag op een lege maag met vruchtensap (suikers ondersteunen transport door de bloed-hersenbarrière). Voor een goede nachtrust 30-60 minuten voor het slapengaan innemen. Neem ter herstel van serotonine drugs als MDMA één capsule voordat je gaat slapen en nog een na het ontwaken.

Waarschuwing bij gebruik L-Tryptofaan

Niet gebruiken in combinatie met MAO-remmers of andere antidepressiva.

Meer informatie
Aanvullende pagina www.l-tryptofaan.nl
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 60 capsules van 400 mg
levertijd 1 - 3 werkdagen
Staat in onze smartshop
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Dit is vast ook iets voor jou!