Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Smartshop

L-Tyrosine 30 capsules

L-tyrosine capsules 30 stuks.
€ 9,95
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

L-Tyrosine capsules 30 stuks 

L-tyrosine is een aminozuur dat in de hersenen gebruikt wordt om de neurotransmitters norepinephrine en dopamine aan te maken. Deze neurotransmitters spelen door de opwekkende werking een belangrijke rol in de regulering van ons humeur. De effecten kunnen worden gekenmerkt door meer energie, een verhoogd libido en een verminderde eetlust! 

Tekort na cocaïne gebruik

Een tekort aan l-tyrosine wordt ondermeer veroorzaakt door gebruik van cocaïne en amfetaminen en kan leiden tot depressie of de veel voorkomende "afterdips". Deze afterdip kan op een relatief eenvoudige manier worden verholpen door het nemen van voedingssupplementen. Daarom is l-tyrosine een nuttige aanvulling na gebruik van middelen. zoals mdma, xtc of cocaïne.

Geen koolhydraten eten

Eet geen koolhydraten voor het eiwit als je de energieopwekkende werking van dopamine wilt gebruiken. De meeste eiwitrijke voedingsmiddelen bevatten zowel tyrosine als tryptofaan en deze 2 aminozuren werken elkaar tegen, ze willen beiden namelijk als eerste de hersenen bereiken. Koolhydraten werken met tryptofaan samen om als eerste de hersenen binnen te dringen en tyrosine zo buiten te sluiten.

L-Tyrosine structuur

Serotonine aanmaak

Als gevolg daarvan wordt er serotonine aangemaakt in plaats van dopamine. Je zult je ontspannen en tevreden voelen maar niet waakzaam en energiek. Een lage dopaminespiegel doet je snakken naar eten en stoffen die de dopaminespiegel opvijzelen, zoals cafeïne, chocolade, snoep, vetten en zout. Vreemd genoeg doet één alcoholisch drankje de dopaminespiegel stijgen, terwijl meer dan één de serotoninespiegel doet stijgen. 
Snak je naar cafeïne, chocolade, kaas of gezouten pinda's dan moet je eens zoeken naar iets om de dopaminespiegel te doen stijgen, vooral als je daarbij ook andere dopaminegebreksymptomen hebt, zoals hoofdpijn, neerslachtigheid of vermoeidheid.

Voorkom een tekort aan L-Tyrosine

en tekort aan tyrosine veroorzaakt een tekort aan dopamine en noradrenaline, wat gepaard gaat met onder meer depressie en apathie. De werking van tyrosinesuppletie is onderzocht bij aandoeningen als depressie, stress, ontwenningsverschijnselen na het stoppen met cocaïne, evenals bij de ziekte van Parkinson, fenylketonurie en narcolepsie.

De effectiviteit ervan werd daarbij lang niet altijd aangetoond. Tyrosine wordt dus als voedingssupplement verkocht en wordt gereguleerd volgens Europese richtlijnen.

Tyrosine met korting

Als je op zoek bent naar L-Tyrosine met een flinke korting, dan koop je het losse poeder zodat je zelf kunt doseren of capsuleren. Maar ook is onze voordelige 60 stuks verpakking al voorzien van een leuke korting.

Inhoud

1 verpakking bevat 30 vegetarische capsules van 500 mg

Ook verkrijgbaar in een voordelige 60 stuks verpakking.

Meer informatie

Meer informatie
SKU wwtyr30
levertijd direct
Inhoud verpakking 30 capsules

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: