Waardering:
94% of 100

Lege buisjes met schroefdop 5ml

Art.nr.
wwlb
€ 4,25

Dit kunststof flesje, in de volksmond met bekend als een G-buisje of GHB buisje.
Geschikt voor 5ml vloeistof en wordt geleverd met een vloeistofdichte schroefdop.

Lege buisjes met schroefdop 5ml kopen

Kies je eigen aantal. Zoveel je maar wilt. 5 ml met schroefdop, dus gegarandeerd lekvrij vloeistof verpakken en vervoeren.

Vloeistofdicht, gegarandeerd

Kies zelf het aantal lege buisjes dat je wilt. Dit kunststof flesje, in de volksmond ook bekend als een G-buisje of GHB buisje, is eigenlijk een scintillatieflesje. De allerbeste kwaliteit op de markt. Onbreekbaar en 100% vloeistofdicht.

Vloeistof dicht

Geschikt voor 5ml vloeistof en wordt geleverd met een vloeistofdichte schroefdop. Gemaakt van polypropeen, een keiharde kunststof, dus nagenoeg onbreekbaar! De aangeboden buisjes zijn bedoeld voor het bewaren en transporteren van vloeistoffen. 
De kleinste verpakkingseenheid van deze lege buisjes is 10 stuks, maar er zijn ook verpakkingen van 50 buisjes, 100 buisjes 1000 buisjes of 2000 buisjes verkrijgbaar.

5 ml buisje met schroefdop

Geschikt voor 5 ml

Geschikt voor 5ml vloeistof en wordt geleverd met een vloeistofdichte schroefdop. Gemaakt van polypryleen, een keiharde kunststof, dus nagenoeg onbreekbaar! De aangeboden buisjes zijn bedoeld voor het bewaren en transporteren van vloeistoffen.

Lege buisjes toepassingen

Daarnaast is het handig om te weten dat de lege buisjes geschikt zijn om er ongeveer 8 pilletjes droog in te bewaren. Bovendien bescherm je je pilletjes in een buisjes tegen het verkruimelen in je zak. De lege buisjes kunnen ook gebruikt worden om een kleine hoeveelheid poeder in te bewaren.

Lege buisjes verpakkingseenheid

De kleinste verpakkingseenheid is 10 stuks lege buisjes, maar er zijn ook verpakkingen van 50 stuks, 100 stuks 1000 stuks of 2000 stuks verkrijgbaar. Scintillatieflesjes zijn er ook in afmetingen van 2,5 ml of 25 ml.

Wapwinkel is officieel importeur van dit product. Wij garanderen dan ook grote aantallen buisjes op voorraad! Dit zijn de enige echte vloeistofdichte buisjes op de markt. Alle andere buisjes zullen vroeg of laat gaan lekken door een slechte afsluiting.

Altijd met schroefdop

Onze 5 ml buisjes worden altijd verkocht als "Lege buisjes met schroefdop". Dus de schroefdopjes worden netjes meegeleverd met je bestelling in precies hetzelfde aantal als het aantal lege buisjes dat je koopt.

5 ml met schroefdop verpakking

De buisjes (altijd inclusief het bijbehorende schroefdopje!) zijn als volgt verpakt:

  • 10 stuks - zakje 
  • 50 stuks - zakje 
  • 100 stuks - zakje 
  • 250 stuks - zak
  • 500 stuks - zak
  • 1000 stuks - zak
  • 2000 stuks - doos
  • 32000 stuks - pallet
Inhoud 5.5 ml
Afmetingen mm D 14
Afmetingen mm d 11.5
Afmetingen mm H 53

De afmeting van dit keiharde pp buisje 5 ml met schroefdop is: 53 mm lang en de diameter is 11,5 mm

Onbreekbaar

Het polymeer is goed bestand tegen chemische oplosmiddelenbasen en zuren. Het is ook bestand tegen bacteriegroei en daarom geschikt voor wegwerpspuiten en andere medische apparatuur gebruikt in laboratoriums. Het polymeer kan heet in een vorm worden geperst, maar ook worden gezaagd/gefreesd en gelast. De lege buisjes zijn daarom vrijwel naadloos gelast.

Geschiedenis

Polypropeen is ontwikkeld in het begin van de jaren 1950. Zoals veel andere uitvindingen in de moderne tijd is ook polypropeen op meerdere plaatsen ongeveer tegelijk uitgevonden: voor polypropeen waren dat er circa negen! Het was een ware droom voor advocaten die in octrooirecht gespecialiseerd waren, en helemaal opgelost was dit probleem pas in 1989. Twee Amerikaanse chemici die voor het oliebedrijf Phillips Petroleum werkten zijn nu de officieel erkende uitvinders.

Aanbiedinge lege buisjes met pipet

Handig om buisjes te hebben, maar ze moeten ook een keer gevuld worden. Maar geen nood, wij hebben ook daar aan gedacht. In ons assortiment kan je ook een combo kopen van lege buisjes met een handige pipet (of meerdere pipets, wat jij wilt). Lege buisjes met pipet kan je hier vinden.

Meer informatie
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking vanaf 10 stuks
levertijd direct
Staat in onze plasticshop
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Dit is vast ook iets voor jou!