Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Vegetarische (halal) capsules ivoor maat 0

Beoordeel dit product als eerste

€ 69,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Vegetarische capsules, ivoor in de maat 0, 1.000 stuks


Hulp met je keuze voor de maat?  klik hier voor de Wapwinkel capsule hulp

Vegetarische (halal) capsules ivoor maat 0 verpakt per 1000.

Vegetarische capsules zijn speciaal gemaakt voor mensen die om allergische- redenen of door hun of geloofsovertuiging geen gelatine capsules kunnen of mogen eten. Deze capsules zijn koosjer en 100% halal. Ze zijn gemaakt van plantaardige cellulose en zijn prima verenigbaar met een vegetarische leefstijl.

Uitsluitend op bestelling

Deze gekleurde capsules zijn uitsluitend op bestelling verkrijgbaar. 

Vegetariër

Wanneer een persoon vegetariër is en geen dieren wil consumeren in welke vorm dan ook, dan zijn vegeaterische capsules de oplossing als er supplementen of medicijnen ingenoemen moeten worden. Een ander voordeel van vegetarische capsules is dat ze stabiler blijven als ze worden blootgesteld aan temperatuurswisselingen of aan droogte of vocht. Gelatine lost nu eenmaal sneller op dan cellulose.

Vegetarische Capsules

Het alternatief voor gelatine capsules zijn vegetarische capsules. Deze typen capsules worden gebruikt door cellulose te vormen, in tegenstelling tot dierlijke delen. Het is een geweldig alternatief voor mensen die gewoon geen pillen willen nemen die zij religieus verkeerd zouden beschouwen, of moreel verkeerd zouden zijn. Ze bieden een veilige manier voor mensen die nog steeds genieten van de voordelen van snel vrijkomen en smakeloos medicijnen zonder de schuld van het verbruiken van gekookte dierlijke delen.

Steeds meet overstappers

In de praktijk blijkt dat ook steeds meer productenten van voedingssupplementen en medicijnen overstappen naar vegetarische capsules om hun product te verpakken. Hoewel het blijkt dat een meerderheid van de mensen die medicijnen nemen is een capsulevorm, het niet zoveel kan schelen waar de capsule van is gemaakt, zijn er toch een steeds groter aantal mensen die zich zorgen maken. We worden steeds bewuster van het gebruik van een dier en ook de bezwaren daartegen worden alsmaar groter. 

Ziektekiemen

Er bestaat bij de productie van vegetarische capsules geen enkel risico dat ziektekiemen worden overgedragen en dus in de capsules terecht komen. Dat maakt het gebruik van deze soort capsules niet alleen diervriendelijker, maar ook nog eens een stuk veiliger.

Hoeveel past er in maat 0?

In een maat 0 past ongeveer 500 mg aan stof. Is je stof wat dichter van samenstelling dan past er iets meer in en als de stof wat minder dichtheid kent dan past er wat minder in je maat 0 capsule. Wil je de exacte details van deze capsule bekijken, gebruik dan onze capsule hulp

Aanvullende pagina www.legecapsules.nl
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 1000 stuks
levertijd 3 - 5 werkdagen
Levering onder rembours Ja
Staat in onze capsuleshop

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

Product vragen

geen vragen

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...