×

Adult Only

Headshop

Libido Jelly

Libido Jelly is een erectiepil maar dan in vloeibare (gel) vorm
€ 24,95
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

Libido Jelly kopen

LibidoJelly is het eerste vloeibare natuurlijke erectieproduct dat op de markt is gebracht. 

Snelle opname

Het voordeel van dit erectieproduct is dat het vrij snel in het lichaam kan worden opgenomen, wat betekent dat het effect ook vrij snel zal zijn. Binnen enkele minuten zal het effect merkbaar zijn als een aangename tinteling van een groeiende erectie, zonder negatieve bijwerkingen!

Vloeibare erectiepil

Libido Jelly is een erectiepil maar dan in vloeibare vorm. Deze gepatenteerde oplossing voor een probleem van veel mannen is in andere werelddelen inmiddels als een enorme verkoop hit. Deze oral-jelly wordt direct na inname opgenomen door de maagwand en afgegeven aan de bloedbaan om zo snel mogelijk zijn werk te kunnen doen.

Normaal gesproken moeten tabletten en capsules eerst door het maagzuur worden afgebroken en uit elkaar vallen om daarna pas te kunnen worden opgenomen door de maagwand.Al binnen enkele minuten na inname van Libido Jelly zult u de aangename tinteling van een opkomende erectie in uw kruis ervaren. Libido Jelly is een krachtig en goed werkend erectiemiddel zonder enige bijwerkingen.

Gebruik Libido Jelly

Gebruik 1 maal daags 1 sachet (5 ml). Neem 1 jelly enkele minuten voor aanvang van de seksuele daad. Open de verpakking en zuig de gel direct vanuit de verpakking in uw mond en slik de gehele inhoud van de verpakking door.

Ingrediënten

Ginkgo Biloba extract (5mg), Muira Puama extract(5mg), Maca extract(5mg), Calcium (1,1mg), Maltitolsiroop (E965), Water, Glycerol (E422), verdikkingsmiddel: E466, Aroma, Conserveermiddelen: E215, E217, E219, kleurstof: E102

Inhoud 35 ml

Meer informatie

Meer informatie
SKU 5466.6.6.66.6
levertijd 1 - 3 werkdagen
Inhoud verpakking 7 sachets

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzendopties:

Betaalopties: