Libido Jelly

Art.nr.
5466.6.6.66.6
€ 24,95
Libido Jelly is een erectiepil maar dan in vloeibare (gel) vorm

Libido Jelly kopen

LibidoJelly is het eerste vloeibare natuurlijke erectieproduct dat op de markt is gebracht. 

Snelle opname

Het voordeel van dit erectieproduct is dat het vrij snel in het lichaam kan worden opgenomen, wat betekent dat het effect ook vrij snel zal zijn. Binnen enkele minuten zal het effect merkbaar zijn als een aangename tinteling van een groeiende erectie, zonder negatieve bijwerkingen!

Vloeibare erectiepil

Libido Jelly is een erectiepil maar dan in vloeibare vorm. Deze gepatenteerde oplossing voor een probleem van veel mannen is in andere werelddelen inmiddels als een enorme verkoop hit. Deze oral-jelly wordt direct na inname opgenomen door de maagwand en afgegeven aan de bloedbaan om zo snel mogelijk zijn werk te kunnen doen.

Normaal gesproken moeten tabletten en capsules eerst door het maagzuur worden afgebroken en uit elkaar vallen om daarna pas te kunnen worden opgenomen door de maagwand.Al binnen enkele minuten na inname van Libido Jelly zult u de aangename tinteling van een opkomende erectie in uw kruis ervaren. Libido Jelly is een krachtig en goed werkend erectiemiddel zonder enige bijwerkingen.

Gebruik Libido Jelly

Gebruik 1 maal daags 1 sachet (5 ml). Neem 1 jelly enkele minuten voor aanvang van de seksuele daad. Open de verpakking en zuig de gel direct vanuit de verpakking in uw mond en slik de gehele inhoud van de verpakking door.

Ingrediënten

Ginkgo Biloba extract (5mg), Muira Puama extract(5mg), Maca extract(5mg), Calcium (1,1mg), Maltitolsiroop (E965), Water, Glycerol (E422), verdikkingsmiddel: E466, Aroma, Conserveermiddelen: E215, E217, E219, kleurstof: E102

Inhoud 35 ml

Meer informatie
Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten n.v.t.
Inhoud verpakking 7 sachets
levertijd 1 - 3 werkdagen
Staat in onze eroshop
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan