Liquid C

Art.nr.
wwlc01
€ 9,95

Liquid C is een vloeibaar product, daardoor zijn de eerste effecten meestal al na ongeveer 15 minuten waarneembaar.

Sida cordifolia, Kolanoot en Paullinia cupana (Guarana) zorgen voor een ontspannen en heldere energierush.

Liquid C

Liquid C is een vloeibaar product, daardoor zijn de eerste effecten meestal al na ongeveer 15 minuten waarneembaar.

Een heldere energierush

Sida cordifolia, Kolanoot en Paullinia cupana (Guarana) zorgen voor een ontspannen en heldere energierush. Spirulina geeft mild wat energie, maar zorgt vooral voor een opgewekt gevoel. L-Tyrosine werkt in de hersenen op het dopaminesysteem en bezorgt je een rush, euforie en een gevoel de hele wereld aan te kunnen.

Effecten duren 3 tot 4 uur

De C in de naam van dit product lijkt naar Cocaïne te verwijzen, maar de werking is toch wat anders. De effecten houden ongeveer 3-4 uur aan. Dosering: 1/2 flesje (7,5 ml) opdrinken. Goed schudden voor inname. Inhoud: 15 ml. Overige informatie over Guarana (Paullinia cupana) Bevat: Guarana bevat cafeïne en andere methylxanthines.
De twee voornaamste methylxanthines zijn theobromine en theophylline, ze hebben dezelfde, maar toch enigszins andere effecten en versterken cafeïne. Theophylline is in kleinere hoeveelheden aanwezig dan cafeïne, is meer toxisch en is minder speedy, hoewel het een sterker effect heeft op het hart en de ademhaling. Theobromine is een overwegend (ongeveer 10%) zwakkere stimulant als cafeïne en is vrijwel verstoken van toxiciteit.

Dit doet het

De informatie over cafeïne is ook algemeen waar voor zijn verwanten theobromine en theophylline. Cafeïne heeft een stimulerende werking op het centraal zenuw stelsel, verhoogt de alertheid, bevordert de prestaties van mensen die hun uithoudingsvermogen trainen en kan helpen bij de mobilisatie van vet in het lichaam, dat belangrijk is voor de energievoorraad tijdens maximale inspanningen.

Guarana

Het effect van Guarana is mild en erg plezierig, zonder de bijeffecten die aan cafeïne gerelateerd worden, aangezien het gehalte aan cafeïne in Guarana laag is (ongeveer 5 %), er zijn meerdere componenten aanwezig die een interactie ondergaan met dezelfde receptoren in het lichaam.
Eigenlijk is Guarana een natuurlijke bron voor cafeïne, die al lang wordt gebruikt.

Meer informatie
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 30 ml
levertijd direct
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan