Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Paddo growkit Golden Teacher 250 cc

€ 16,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Paddo growkit all-in-one: Golden Teacher..
Je hebt niets meer nodig als je deze growkit in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

Paddo growkit Golden Teacher 250cc kopen

Binnen 5 minuten aan de slag. Je hebt niets meer nodig als je deze growkit in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

Leer nieuwe dimensies kennen

De Golden Teacher paddo's leren je nieuwe dimensies kennen en nemen je mee naar een plek van wijsheid en spiritualiteit.
Deze gouden paddo laat je pas echt weten wat een geestverrijkende trip is.Dit is de grootste paddo in de reeks van deze growkits. Ze hebben hoedjes die een doorsnede hebben van vijf centimeter. Echt het neusje van de zalm.

Meegeleverd

Meegeleverd wordt een paperclip en de plastic zak om de growkit na het soaken in te kweken.

250 cc:

Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 100 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden. 

1200 cc:

Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 400 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden.  

2100 cc:

De XL uitvoering van de Golden Teacher kweekset levert je met een week of drie zo'n 1000 gram verse paddo's in de eerste flush.

diagnose bij problemen met kweken

Ook op dit artikel zijn onze kweekvoorwaarden van toepassing. Je dient voor het bestellen akkoord te gaan met deze voorwaarden. Wij accepteren geen enkele claim voor dit product. De kweekvoorwaarden kan je hier nalezen.

Aanvullende pagina www.paddokweek.nl
Gebruikerslevel Gevorderd
Inhoud verpakking 250cc
levertijd direct
Levering onder rembours Nee
Staat in onze paddoshop

Klant beoordelingen

Vroeger was beter Beoordeling door K
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Ik merk bij de laatste paar bestellingen echt vermindering in kwaliteit van deze growkits. Misschien is het een periode, of ik tref het gewoon niet. Maar bij de laatste twee kits kwam er erg weinig vanaf.
Ik kweek al meer dan 10 jaar paddo's dus ga er van uit dat ik niets verkeerd doe.

Support: Dat is jammer, we hebben deze ervaring nog niet eerder vernomen. Beperkte groei is vaak een gevolg van een te lagen of te sterk wisselende temperatuur. De producent is al zo lang je koopt dezelfde (en ook de beste van Europa). (Geplaatst op 27-06-2018)
Erg leuk Beoordeling door JOey
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Dit is mijn 2e set en wil ze allemaal wel proberen. Erg leuk bedacht en het resultaat is een aanrader ! (Geplaatst op 20-06-2018)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

Product vragen

geen vragen

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...