Powersleep

Art.nr.
08851
€ 24,95

Powersleep van Wapwinkel.
Wappen draait vaak uit op een nachtje overslaan, of heel laat naar bed. Iedereen die wel eens wapt, weet dat het vaak lastig is om na het wappen goed te kunnen slapen. Gelukkig zijn er een aantal producten in de markt verkrijgbaar die op een natuurlijke wijze dit probleem oplossen. Want na het wappen zitten er genoeg chemische stoffen in je lichaam nietwaar?

Powersleep van Wapwinkel.
Wappen draait vaak uit op een nachtje overslaan, of heel laat naar bed. Iedereen die wel eens wapt, weet dat het vaak lastig is om na het wappen goed te kunnen slapen. Gelukkig zijn er een aantal producten in de markt verkrijgbaar die op een natuurlijke wijze dit probleem oplossen. Want na het wappen zitten er genoeg chemische stoffen in je lichaam nietwaar?

Powersleep bestaat uit een combinatie van melatonine, 5-HTP, valeriaan, B-vitaminen en tryptofaan. 
De samenhang tussen deze natuurlijke ingrediënten ontspant de geest en ondersteunt de lichaamseigen aanmaak van serotonine en extra melatonine. Voor een goede nachtrust is de productie van serotonine en melatonine van belang. Deze stoffen spelen een rol bij emoties en het slaap-waakritme. Dit heeft een rustgevende invloed én bevordert je natuurlijke slaap. 
Aanbevolen wordt om op zijn vroegst 4 uur ná het gebruik van uppers (xtc, mdma, speed, cocaine, enz.)  powersleep te gebruiken voor een optimaal resultaat.

Powersleep bevat melatonine.
Melatonine is een stof welke door ons eigen lichaam wordt gemaakt door onze pijnappelklier. Deze stof kan veel voordelen bieden voor de gezondheid van de mens. De stof biedt een uitkomst daar waar we spreken over een natuurlijke ondersteuning voor een gezonde nachtrust. Daarnaast heeft deze stof nog een heleboel voordelen met betrekking tot gezondheid. Melatonine is onder andere een anti-oxidant en ondersteunt het immuunsysteem. 

Bij een normaal slaapritme wordt er bij het invallen van de avond als het donker wordt, een puls melatonine afgegeven. Deze zorgt ervoor dat je slaperig wordt en daardoor volgt er eigenlijk een natuurlijk proces tot inslapen als we naar bed gaan. Door kunstlicht, drugsgebruik en wisselende slaaptijden kan dit proces minder goed werken waardoor het inslapen niet optimaal is. Het nemen van een tablet met de stof melatonine net voor het slapen gaan, kan dan helpen voor een goede nachtrust. Een natuurlijk slaapmiddel.  

Wie kan beter geen extra melatonine innemen?
Er zijn een aantal groepen mensen die beter geen extra melatonine in kunnen nemen. Hieronder vallen : 

  • Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven : het effect van dit hormoon op een foetus of een baby is niet geheel duidelijk. Aangeraden wordt dus om het niet te gebruiken (laat het lichaam in die periode zelf de hormoonhuishouding regelen) ;
  • Mensen met hevige allergieën of met een auto-immuun ziekte : melatonine kan deze ziekten erger maken, omdat het het immuunsysteem ondersteunt ;
  • Mensen met immuun systeem kanker (zoals leukemie en lymphoma) : zelfde reden als hierboven ;
  • Gezonde kinderen : zij maken al genoeg melatonine aan (tenzij er een tekort is geconstateerd. Vanaf een jaar of 15 / 20 is het nuttig om de stof te gaan gebruiken.

Voor de rest is het voor iedereen veilig om de stof als supplement te nemen. 

 

Gebruik van powersleep:
½ uur voor het slapen gaan 1 tablet met water innemen. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

Ingrediënten powersleep:
Aminozuren, kruiden, vulstoffen (microkristallijn cellulose, (alciumwaterstoffosfaat), vitaminen, antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat, geharde katoenzaadolie), coatingstoffen (schellak, hypromellose, polysorbaat, talk), natuurlijke kleurstof (titaandioxide), melatonine.
Bevat géén Doxylamine

Meer informatie
Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten zie omschrijving
Inhoud verpakking 30 tabletten
levertijd direct
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan